“Stop pušenju”

1

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) organizovalo je povodom Nacionalnog dana kontrole duvana promociju tv video i radio audio spota „Stop pušenju” u Multimedijalnoj sali KIC-a „Budo Tomović” u Podgorici.

Na promociji su učestvovali: Mirsad Serhatlić, autor džingla, kompozitor i lider kultne crnogorske grupe „Makadam”, Baćko Kraljević, producent, Nenad Vujanović i Čedomir Marković, autori video spota i sekretar CDPR-a – organizator Domagoj Žarković.

Nakon promocije spotovi su poslani svim televizijskim i radio kućama u Crnoj Gori kako bi ga u narednom periodu emitovali svi koji hoće da se uključe u borbu protiv pušenja za zdrav život bez duvanskog dima.

Snimljeni spotovi stoga imaju svrhu da djeluju preventivno na pušače i pomognu u implementaciji novog nedavno donesenog Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda.

1 komentar

  1. Nema ništa protiv ne-pušača, ali zaista smatram da su pojedinci prevršili svaku mjeru i ugrozili prava pušača. Ne mogu da prihvatim torturu koja se sprovodi nad pušačima, jer kako postoje nepušački ugostiteljski objekti, tako moraju postojati i pušački ugostiteljski objekti bez ograničenja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code