STARTUJE „AZMONT AKADEMIJA“

STARTUJE „AZMONT AKADEMIJA“

90
0
Podijeli

Preko 1.200 prijavljenih kandidata sticaće u narednim mjesecima znanja u tesarskim, zidarskim, vodoinstalaterskim i drugim građevinskim specijalnostima, baziranim na međunarodnim iskustvima u Centru za obuku nezaposlenih lica „Azmont akademije” – saopštili su iz ove kompanije.

Prva ustanova ovakve vrste u Crnoj Gori nastala je kao rezultat saradnje azerbejdžanske kompanije Socar i Vlade Crne Gore, kako bi se riješio problem nezaposlenosti, prvenstveno na sjeveru, ali i u ostalim gradovima zemlje i regiona.
Sa polaznicima će raditi neki od najboljih svjetskih stručnjaka za obuke, predvođeni Terijem Stenlijem, koji ima bogato iskustvo iz sličnih projekata širom svijeta.
Nakon dobijanja sertifikata radnici će dobiti priliku da budu zaposleni na gradnji luksuznog turističkog kompleksa Portonovi, u Kumboru, koji je trenutno najveći turistički projekat u Evropi.
U Azmontu planiraju da u narednom periodu u sklopu Akademije kreiraju i nove module za obuku u segmentu ugostiteljstva i wellness i spa usluga, uz svjetski poznate trenere koji će voditi programe iz kompanija kao sto su One&Only i Henri Chenot.
Za gradnju kompleksa Portonovi će biti potrebno oko tri hiljade radnika, koliki je i kapacitet Centra za obuku, što znači da se zainteresovani i dalje mogu prijavljivati. Izgradnja Azmont akademije dio je programa korporativne društvene odgovornosti ove kompanije, a ukupna investicija tokom naredne tri godine iznosiće oko dva miliona eura.
Svečanom otvaranju akademije koje će biti upriličeno u Bijelom Polju u utorak, 4. marta 2013.godine, u 11h prisustvovaće gradonačelnik Bijelog Polja, visoki predstavnici Vlade i James Wilson, izvršni direktor Portonovi projekta (Azmont Investments).

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code