Početna Društvo Stroži uslovi rada u Opštoj Bolnici Kotor

Stroži uslovi rada u Opštoj Bolnici Kotor

0

Uslijed pogoršanja epidemiološke situacije izazvane infekcijom novim korona virusom (COVID-19) u zemljama u okruženju, u Opštoj bolnici Kotor su uveli strože mjere opreza i uslove rada u toj zdravstvenoj ustanovi.

-Molimo sve pacijente koji imaju zakazane preglede u specijalističkim, subscpecijalističkim i dijagnostičkim ordinacijama naše bolnice, a nemaju simptome pogoršanja bolesti ili nemaju potrebu za promjenom terapije, da preglede odlože i ne dolaze u bolnicu.

O njima će biti lično telefonski obaviješteni. U predviđenom terminu za preglede u ordinacijama će raditi ljekari i medicinske sestre tako da ih po potrebi možete telefonski kontaktirati i to preko telefonske centrale bolnice 032/325-595 ili 032/325-602 ( razgovor je ograničen na tri minuta ) ili preko mobilnih telefona, društvenih mreža ljekara ili medicinskih sestara.

Svi pacijeti koji imaju kašalj, povišenu temperaturu i malaksalost treba da se prvo jave izabranom doktoru ili doktoru HMP koji će najaviti dolazak u bolnicu.

Mole se svi takvi pacijenti da samoinicijativno ne dolaze u bolnicu.

Takođe, biće prekinut „hladni“ operativni program.

Pacijenti u potrebama hitnog liječenja redovno će se zbrinjavati.

Po smirivanju epidemiološke situacije odložene preglede obavićemo u što kraćem roku. Hvala na razumijevanj- saopštavaju iz JZU Opšta bolnica Kotor.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code