Studenti fizioterapije iz Igala obišli dječiji dom Mladost

Studenti fizioterapije iz Igala obišli dječiji dom Mladost

792
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

studenti fiziterapije u domu mladost 051215Studenti fizioterapije iz Igala obišli su štićenike dječijeg doma Mladost u Bijeloj, i mlišanima donirali novogodišnje paketiće i sportsku opremu.

Kako je kazao student povjerenik Fakulteta, Aleksandar Brajković, iako su raspolagali malim budžetom, željeli su da pokažu da ovu djecu nijesu zaboravili, a posjetom su nastojali da im uljepšaju dan, družeći se sa njima.
– Ovom akcijom pokazujemo društvu svoj doprinos mladima kojima je priroda uskratila roditeljsku ljubav, ali ne i našu koja je predano uz sve njih. Željeli bismo da nas više mladih prati u tome, jer djeci u ovakvim situacijama treba pomoć, ljubav i toplina. Potrebno je obezbjediti im sve neophodne uslove da bi što bezbolnije odraslii i formirali se kao ličnosti. Djeca su najveće bogatstvo na planeti, a njihov osmjeh nema cijenu – kazao je Brajković.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code