Studentima povoljnije ulaznice za predstavu „Kapital“

Studentima povoljnije ulaznice za predstavu „Kapital“

2
Podijeli

Povodom Dana studenata, Opština Herceg Novi će u saradnji sa Javnom ustanovom kulture „Herceg Fest“ omogućiti svim studentima da u okviru Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti (HAPS) ulaznice za predstavu „Kapital“ Kraljevskog pozorišta Zetski dom dobiju po povoljnijim cijenama. Predstava će biti odigrana 19. aprila u Dvorani Park, a povlašćenu cijenu karte od dva eura studenti mogu ostvariti uz pokazan indeks, saopšteno je iz lokalne uprave.

Dan studenata, 04. april čestitao je predsjednik Opštine Stevan Katić poručujući studentima:

Picerija i restoran

„Vi ste bogatstvo i potencijal našeg društva. Ovaj datum povod je da istaknemo da su studenti tokom istorije bili pokretačka snaga i energija promjena i razvoja, nosioci ideja slobode i ljudskih prava“.

Znanje i vještina put su ka napretku društva, čija uspješna budućnost zavisi od mladih ljudi. Opština Herceg Novi to prepoznaje i zato će nastaviti da podržava studente sa područja našeg grada dodjelom stipendija i nagradama najuspješnijima, navodi se u saopštenju.

„Vjerujući da ste vi naraštaj koji ima snagu i volju da se izbori za kvalitet, ravnopravnost i dostojanstven život svakog člana crnogorskog društva, čestitam vam Dan studenata.“, zaključio je Katić.

2 Komentari

  1. o čemu vi pričate. jednom u godini za jednu predstavu. ja studiram u beogradu. studenti osim što non stop imaju povlašćenu cijenu karte u svim pozorištima, u narodnom pozorištu mogu da prate bilo koju predstavu za 100 dinara, što je manje od 1e.

  2. Studenti # Oduprite se ! Nikad u partije ,uvijek uz rijeke snova i vaših vrlina ,talenata i kvaliteta ! Pronađite sebe u umjetnosti , nauci , sportu , zanatima , ali nikad u partijama! To bi vam poželio pravi predsjednik

    14

Ostavite komentar

*

code