STUDENTIMA PRIMJENJENE FIZIOTERAPIJE OPET KASNE DOTACIJE

STUDENTIMA PRIMJENJENE FIZIOTERAPIJE OPET KASNE DOTACIJE

149
0
Podijeli

svfpft logoStudentsko vijeće Fakulteta primijenjene fizioterapije (SVFPFT) Univerziteta Crne Gore iz Igala obavještava da studentima ovog Fakulteta Ministarstvo prosvjete nije isplatilo tri zaostale mjesečne dotacije (za februar, mart i april 2013) u iznosu od po 45.00€.
Poslije 15. juna kao neizmirena participacija tretiraće se participacija za mjesec maj 2013.g. Studenti ovog Fakulteta mjesečne participacije u iznosu od po 45.00€ primaju zato što u Igalu ne postoji studentski dom i menza. – Svakako da navedeni iznos nije adekvatan ali eto, samo tražimo da bude redovan. Smatramo da je nadležni resor imao dovoljno vremena da uplati sredstva, a ne da dozvoli da se nagomilaju obaveze prema nama, pa budemo prinuđeni da ih ovim putem tražimo. Napominjem da studenti Fakulteta primijenjene fizioterapije doživljavaju ista situaciju kao prošle godine – kazao je Studentski povjerenik, Pavle Đukanović.
Studentsko vijeće apeluje na Ministarstvo prosvjete da uplati sredstva do kraja juna ove godine, u suprotnom, kako navode o daljim aktivnostima biće obaviješteni, kako javnost tako i nadležni organi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code