Početna Naslovna Studijska grupa turističkih agencija iz Srbije u posjeti Tivtu, Kotoru i Herceg...

Studijska grupa turističkih agencija iz Srbije u posjeti Tivtu, Kotoru i Herceg Novom

0

U periodu od 12. do 16. septembra, u Crnoj Gori, borave predstavnici turističkih agencija: Kon Tiki, Big Blue, Odeon World Travel, Ponte Travel, Eurojet, Travel Partner, Olympic Travel i kompanije Gazprom Neft. Ovu važnu studijsku posjetu realizovale su turističke organizacije Kotora, Herceg Novog i Tivta, zajedno sa nacionalnom avio kompanijom Air Montenegro, i u saradnji sa TU magazinom (Turizam i ugostiteljstvo) iz Beograda.

Foto: Mediabiro

Agencije će tokom boravka biti u prilici da se upoznaju sa turističkom ponudom ova tri grada. Prema programu boravka posjetiće nautička naselja Porto Montenegro, Luštica Bay, Portonovi, upoznaće se sa ponudom hotela u okviru ovih naselja (One&Only, Chedi Luštica Bay, Regent Porto Montenegro), kao i ponudom hotela Palma, Nikki Beach, Blue Kotor Bay, Cattaro, Lazure, Palmon Bay. Agencije iz Srbije su pokazale interesovanje za organizaciju posjeta i tokom perioda van sezone, kako individualnih turističkih putovanja tako i poslovnih putovanja. Istakli su da Boka kotorska raspolaže sa izuzetnom ponudom, koja je poslednjih nekoliko godina značajno unaprijedjena i da može da privuče i
najzahtjevniju klijentelu.

Juče je u Kotoru, u hotelu Cattaro, održana i radionica sa turističkom privredom za područje Boke kotorske na kojoj su predstavnici privrede razmijenili informacije sa agencijama iz Srbije i dogovorili buduću saradnju. Nakon radionice upriličen je i sastanak u Herceg Novom, u hotelu Lazure, sa predstavnicima Air Montenegro i hotelijerima na kojem se razgovaralo o kreiranju paket aranžmana koje će uključivati avio karte na relaciji Beograd – Tivat i smještaj u hotelima.

Ovo je jedna od aktivnosti koju turističke organizacije Kotora, Herceg Novog i Tivta rade na promociji ponude destinacije za period postsezone 2021.g. ali i sezone 2022.godine. U narednom periodu planirane su posjete medija i nastavak aktivnosti na boljoj promociji ponude gradova kako na tržištu regiona tako i na međunarodnom tržištu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code