Subotnji prijem za Novljane u Opštini: Potpredsjednik Konjević razgovarao sa 25 građana

Subotnji prijem za Novljane u Opštini: Potpredsjednik Konjević razgovarao sa 25 građana

26
Podijeli

Tokom današnjeg prijema za građane potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević i saradnici, razgovarali su sa 25 Novljana, koji su im iznijeli probleme i zahtjeve, saopđšteno je iz PR službe Opštine.

Svi građani koji su se pojavili pred malom salom Opštine primljeni su i saslušani.

Picerija i restoran

Najveći broj zahtjeva odnosio se na probleme u oblasti komunalnih djelatnosti, saobraćaja i urbanizma. Svaki od njih je evidentiran i po svakom će biti postupljeno u skladu sa nadležnostima Opštine.

Uz zahtjeve, građani su zamoljeni i da ostave svoje kontakte, kako bi u narednim danima bili obaviješteni šta već jeste ili može biti preduzeto na rješavanju njihovih problema.
Potpredsjednik Konjević je zadovoljan što su Novljani tokom razgovora bili otvoreni, iskreni i dobronamjerni.

Direktni susreti sa građanima biće organizovani i ubuduće, svake druge subote. Konjević je siguran da će se na ovaj način unaprijediti efikasnost organa lokalne uprave, opštinskih službi i preduzeća, kao i njihova komunikacija sa građanima.

26 Komentari

 1. Ne slušaj dobacivanja,gledaj u oči,misli sam i komplekse zaboravi,evropski,napredno ,za svoj grad se bori,pa će svi u tome naći svoj interes.Pozdrav za sve koji svim Novljanima žele bolji život.

 2. Kakvi su takvi su,Novljani su jedini koji znaju dušu Novoga i koji ga iskreno vole,koji će ispraviti sve popravljive greške i voditi ga pravim putem.Što mladji Novljani,to bolje.Pustite,da vidimo.

  13
  7
 3. Dokle ce vise podpredsednik Konjevic da tolerise ne dolazak na posao njegovih koalicionih partnera,konkretno Simonide Kordic. Koja vec 15 god ne dolazi na posao a prima platu!?

  19
  7
   • Sve i da je to istina a nije on nema politicki kapacitet da to uradi. To je jasno i tebi koji si neki njegov ortak, ali ga to mozes pitatu na ulici. Njenim glasom on je izabran na to mjesto a isto tako moze biti i smijenjen, tako da ne znam da l si neupucen ili samo saras po naredbi. On treba da odgovori njoj kao odbornici kako je stekao fakultetsku diplomu jer je to relevantno, a on neka i Nedeljom uvrce primagradjane ako hoce. A i bez svih tih cinjenica mislim da se te dvije osobe objektivno ne mogu porediti u politickom, obrazovnom i kulturnom smislu. Molim administratora da objavi ovo i zavrsimo sa ovom temom 🙂

 4. Predizborne aktivnosti su izgleda počele. Svi građani znaju da ce novi izbori uskoro.Da vidimo samo šta ćete za to vrijeme vi da uradite za dobrobit građana.

  20
  17
 5. koja sprdnja sa opstinom ljudi moji.Sta to radis mica,pa nije ti ovo kanc.novske ciste,ha ha.dali si to posao stopama vucica.tako i on prima stranke ,malo nis malo leskovac.i ti bi tako trebaopodji od prijevora sutorine,pa nadalje.e blago nama sa tobom.

  20
  18
 6. Pohvalno,ljudski,Novski.Novljani su vazda bili otvoreni i dobronamjerni.Ovo je pravo,još samo da počnemo poštovati svoju državu kao sebe.

  29
  19
 7. Miloše Konjeviću, je li ovo bio prijem Novske liste ili potpre.Opštine? U kojoj funkciji su (osim M.Andrić) mala Radovićka i Stefan Vukićević , sekretarica NL i odbornik? U Opštini nema ama baš niko da vodi zapisnik pa si njih angažovao?!?
  Je li ovo Depolitizacija, Departizacija, samo preko konkursa itd sa čime ste piturali gradjane prije izbora,a posebno dr Marić koji je samo o tome pričao? M.Konjević, B.Obradović, J.Konjević, P. Obradović, O.Doklestić itd? I još u najavi 2-3 imena iz NL. Svi preko konkursa, je li tako?
  Evo pitanja, molim odgovor jer i ja sam građanin ovoga grada. Hvala.

  66
  27

Ostavite komentar

*

code