SUBOTNJI „VISA SHOPPING NIGHT“ U „KAMELIJI“

SUBOTNJI „VISA SHOPPING NIGHT“ U „KAMELIJI“

173
0
Podijeli

Kotorski shopping centar Kamelija kontinuirano animirajući posjetioce izvanrednom ponudoim u brojnim buticima i prodavnicama, razonodom za djecu, najavljuju za sjutra veče novo iznenađenje.

Uz dobru muziku i zabavu, gostujuće dj-eve, za sve posjetioce sjutra veče biće organizovan Visa shopping night, tokom kojeg će vlasnici butika sniziti prodajne cijene garderobe i do 60%. Uz sve to, oni koji posjeduju Visa karticu imaće dodatne popuste, kazala nam je PR Shopping centra, Tina Crepulja. Kako je navela, na platou ispred, ali i unutar Centra biće organizovan zabavno muzički program.
“Na platou će biti postavljena improvizovana plaža i čitav centar biće dekorisan u duhu after beach party-ja. Priredićemo salsa party, uz dj-a, koktel majstora, promociju pića. U Centru će nastupiti kubanski bend “Cubalcanica” koje će sa svojim plesačicama zabavljati posjetioce. Sve u svemu to neće biti klasičan shopping night u kojem se samo ide po buticima i trguje” -uvjerava Crepulja.
U ovom Centru su zadovoljni posjetom, budući da u ljetnjem periodu najviše posjetilaca dolazi upravo sa kruzera. Jer, “Kamelija” je, pored plaže, najbolje “mjesto za bijeg” i sklonište od visokih temperatura.
Shopping centar “aktivan” je i tokom zime, iako su tada najčešći posjetioci Kotorani i mještani iz ostalih bokeških opština.
Crepulja je najavila i da su u toku pripreme i za jedan poseban zabavni program koji će biti održan u avgustu, no za sada ne otkriva više detalja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code