Sunčani i praznični „Pozdrav gradu“

Sunčani i praznični „Pozdrav gradu“

1938
5
Podijeli

pozdrav gradu 1Hercegnovski park Boka i foaje Dvorane Park okupili su danas nekoliko stotina posjetilaca, a najviše najmlađih u cjelodnevnom programu “Pozdrav gradu”. Za to je zaslužno blizu 40 nevladinih organizacija i Sekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu.
U parku Boka u jednom momentu bilo preko 300 mališana koji su školici crtanja i pisanja pokazivali svoje umjeće i davali mašti na volju. Kitili su male borove, pravili ukrase i čestitke, pisali Djeda Mrazu, a onda i organizovali trku Djeda Mrazova.
Proradila je nakon rekonstrukcije i fontana, koja je dobila opet ribice. NVO koje se bave edukacijom, ekologijom, djecom i mladima, igrom, plesom, ali i Moto Mrazevi – Djeda Mrazevi napravili su pravi prednovogodišnji urnebes. Atmosferu su „zagrijale“male i velike mažoretke, Gradska muzika, plesne grupe, Školica „Jump“ i mnogi drugi.

pozdrav gradu 2 pozdrav gradu 3 pozdrav gradu 4

5 Komentari

 1. Deda,lijepo je da se đeca zabavljaju kad je lijep dan,a odrasli imaju više obaveza što je manje para.Pošto para nema,nema ni slobodnoga vremena za većinu.
  0  0
 2. Gdje su komentari…Da je trebalo koga osporkat, bilo bi Vas buljuk…
  Ovako se treba odnositi prema svom gradu a da je srece svaki vikend bi bio slican, ajde se malo movite..
  Sekretarijat neka jos odrijesi kesu a NVO-i ce raditi svoje…
  Trznite se i probudite Novljani – i ostali…Ovo je vas grad…
  0  0

Ostavite komentar

*

code