Početna Turizam Sve je spremno za početak Novogodišnjeg programa u Igalu

Sve je spremno za početak Novogodišnjeg programa u Igalu

3

Sve je spremno za početak glavnog Novogodišnjeg programa u Igalu, a tokom poslijepodneva biće odrađene tonske probe pred večerašnje koncerte. Program otvara Ansambl Toć u 21 h, nakon kojeg će nastupiti Aleksandra Prijović, od 23 h.

Foto: TOHN

U Turističkoj organizaciji Herceg Novi vjeruju da će posjeta biti odlična, uprkos jakom vjetru ali i hotelima koji su takođe pripremili novogodišnje aranžmane. Dobra vijest je da su svi aktivni hoteli popunjeni, njih 15, kao i da je „rasprodato“ skoro svih 70 stolova ispred bine za večeras. Posjetiocima će na raspolaganju biti i dva šanka sa obje strane bine, na kojima će, uz advent kućice, moći da naruče piće.

U TO ipak nijesu željeli da licitiraju sa potencijalnim brojem posjetilaca, mada očekuju da će parking hotela Igalo večeras biti ispunjen, a očekivanja su realna, jer i gradovi u okruženju organizuju programe, kažu u TO.

Iz TO podsjećaju, da su animirajući turiste da praznike provedu u Herceg Novom, obezbijedili besplatne promo ture po novskom zaleđu za one koji su uplatili petodnevne aranžmane, u saradnji sa agencijom Trend travel. Desetine turista do sada se, kako tvrde, odazvalo upravo zbog te mogućnosti, podsjećajući i da je putarina na pravcu Meljine Petijevići besplatna, pa se izvjestan priliv gostiju očekuje i iz susjedne BiH.

Svi izvođači biće smješteni u hotelu ACD u Meljinama.

Kad je riječ o sjutrašnjem programu, program u podne otvara Dječija Nova godina i jednočasovna predstava “Čarobna knjiga”, u produkciji NVO Maska iz Herceg Novog. Nakon predstave nastupa dječiji hor Cvrkutići iz Kumbora. Program u najluđoj noći otvaraju Novljani, Light under the black mountain, a nakon njih, posjetioce će u Novu godinu uvesti grupa Neverne bebe.

Prvog dana Nove 2020. godine, na bini u Igalu zapjevaće Milica Kaluđerović uz pratnju Providenva benda, a nakon njih nastupiće Haris Džinović. Prvog januara 2020. god, tačno u podne, počeće koncert pijanistkinje Linde Poznanović i violončeliste Igora Novaka na gradskom Trgu, na čijem će repertoaru biti klasična muzika i evergreen hitovi.

Iz TO pozivaju Novljane koji nijesu rezervisali aranžmane negdje drugo, da dođu večeras u Igalo i da u što većem broju počne „ispraćanje“ stare godine. Oni su još kazali i da fokus aktivnosti TO HN nije samo na Novogodišnjem, već i na pripremi 51. praznika mimoze.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code