Svečano otvoren hotel “Play” u okviru Sportskog centra Igalo

Svečano otvoren hotel “Play” u okviru Sportskog centra Igalo

7
Podijeli

Hotel “Play”, koji posluje u okviru Sportskog centra Igalo, unaprijediće ponudu Herceg Novog, a fokus rada biće na razvoju sportskog i turizma u zimskom dijelu godine, poručeno je sinoć na zvaničnom otvaranju.

Presjecanjem vrpce hotel je otvorio predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, istakavši da mu je posebno zadovoljstvo što to čini u ime Opštine i Sportskog centra.

Picerija i restoran

– Ovo je dobar primjer svim ostalim lokalnim samoupravama u Crnoj Gori kako na odgovoran i domaćinski način jedna opština može da ima svoj hotel. Takođe, ovo je dobar primjer i državi koja vodi privatizacione aranžmane na koji način možemo sopstvenim snagama i kroz domaćinski odnos da imamo, radimo, stvaramo i odgovornim pristupom doprinosimo razvoju turizma naše opštine, koji ove godine značajno napreduje u odnosu na prethodne – poručio je Katić.

Kako je rekao, za godinu od preuzimanja vlasti u Herceg Novom konačno je definisan status hotela, objekat uređen i otvoren za goste. Posebno se zahvalio direktoru i Odboru direktora Sportskog centra, jer su složno i za vrlo kratko vrijeme uspjeli da posao obave na zavidnom nivou.

Direktor Sportskog centra Radovan Ralević istakao je da otvaranje hotela “Play” čini ponudu grada sadržajnijom i kvalitetnijom, a plan uprave je da objekat radi tokom cijele godine. Namjera im je da razvijaju sportski turizam, organizovanjem priprema, kampova, turnira, takmičenja, a za imaju odlične uslove – uređene smještajne jedinice, restoran, sportski tereni i dvorana.

– Veliki je rad i trud iza nas. Opština je prepoznala sve što mi želimo i podržala nas u svakom projektu, a preuzimanje i otvaranje ovog hotela je najveći – rekao je Ralević i zahvalio se lokalnoj upravi što je podržala ideje i planove kolektiva.

Otvaranju hotela “Play” prisustvovali su čelnici Opštine Herceg Novi, konzul Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović, predstavnici turističke privrede i sportskih kolektiva iz našeg grada.

7 Komentari

 1. Direktor ima srednju(cini mi se nije sigurno) turisticku ili trgovacku.Zavrsena skola za sportskog trenera.Pa se gradjani pitaju jel to dovoljno obrazovanje za mjesto direktora.Svi znaju da je dosao na to mjesto zahvaljujuci partiji kojoj pripada.I do sada je tako bilo aki su bivsi direktori imali zavrsene visoke skole.Nista licno protiv ovog mladog coveka,al’ da mu tu nije mjesto,nije.

  2
  2
 2. Jel to hotel gde je direktor sa 2-3 fakulteta a nema ni srednju skolu i ni dana menadzerskog staza vec je podoban i kaze li on da ce mu hotel raditi 12 meseci a Palmon ne izdrzi ni 6.Brzo ce vas Konjevic sve poslati na biro kad odete u bankrot

  4
  7
 3. Može li sto proći bez konzula Srbije. Da li je i on dio koalicije? Ništa lično protiv gospodina ali nije mu svugdje mjesto. Zna se protokol.

  20
  20
 4. čestitam stavljanje hotela u rad. to nije mala stvar. ali,.. mogli ste pomjeriti otvaranje za jedan dan. ne znam da li je baš primjereno slavit nešto na dan kad je nevrijeme učinilo onakvu štetu po Novom.

  14
  16
  • Pa nisu oni dzabalebarosi da ne rade nista, pa ajde sad cemo da odlozimo otvaranje, kao da nemaju dr planove, kada je vec to unaprijed zakazano otvaranje, kakve veze ima da li je na taj dan ili sledeci otvaranje… Izvini al pogresno razmisljas

   13
   7

Ostavite komentar

*

code