Novljani čitaju Radio Jadran

Novljani čitaju Radio Jadran

9
Podijeli

Novljani su sve više digitalizovani, ali i sve više čitaju Radio Jadran. Naš informativni portal prvih 6 mjeseci ove godine posjetio je rekordan broj čitalaca.

Prema Google Analytics-u, sajt www.radiojadran.com je imao čak 222,160 jedinstvenih posjeta (5% više nego prošle godine u isto vrijeme), 1,138,966 sesija (26% više nego lani) i 2,913,077 otvorenih stranica (čak 32% više u odnosu na prvih 6 mjeseci 2015.)

Picerija i restoran

analytics 6mOd početka godine do sada je objavljeno oko 2.000 tekstova, a čitaoci su poslali preko 10.000 komentara.

Na Facebook-u Radio Jadran prati preko 11.000 članova, a na Twitteru oko 190 tviteraša.

analytics jun 16
Jun 2016

9 Komentari

  1. Ja ne znam što vi oćete nezadovoljnici.Pa ovo vam je jedini ventil đe možete svašta pričat a da za to ne odgovarate i da budte upravo sigurni da će vam objavit komentar.Đe to možete još u HN, u kom tom mediju?Naravno da neće objavljivati komentare koji raspiruju nacionalnu i vjersku netoleranciju i koji predstvljaju nekulturu pojedinaca.Koliko vidim,a vidim dobro i čitam puno,najviše je kritičkih komentara protiv ove vlasti.Isto kao što je bilo protiv one.Što znači da je Jadran prilično neutralan i objektivan.Treba da s ezamisle oni kojiam s enjihovo pisnaje ne sviđa.Jer,sve su čitaniji,a to dovoljno govori o svemu.Jadranaši nastavite vi tako.Bićete sve bolji.

  2. U POTPUNOSTI JE JASNO DA PODRZAVATE SPONZORE I DA ZASTICUJETE NJIHOVE INTERESE. TAKOODJE JE JASNO DA NEMATE KONKURENTA U OVOM TRENUTKU KOJI BI MOGAO DA UGROZI VAS PORTAL, A NAMA NOVLJANIMA STE JEDINI IZVOR INFORMACIJA. ZBOG TOGA VAS CITAMO. VEOMA MALI BROJ KOMENTARA NA TEKSTOVE JE U ODNOSU NA BROJ PREGLEDA ISTOG??? VI I JA ZNAMO ZBOG CEGA, GOMILA KOMENTARA NIKADA NIJE OBJAVLJENA, A TO NIJE U DUHU NEZAVISNOG RADIJA. ZELIM VAM PUNO POSLOVNIH USPJEHA UBUDUCE I NADAM SE DA CE SE TRENUTNE SLABOSTI PREVAZICI.

  3. Citam vas redovno i nijeste losi ali blagu prednost davam Radio Herceg-novom zbog toga sto ne cenzurise komentare. Svatam da nekulturne i uvrijedljive komentare brisete ali ne svatam da se ne objavljuju komentari samo iz razloga sto se neko boji da nece bit po volji nekom jer je misljenje razlicito. Nadam se da cete uvazit ovu moju primjedbu jer je iz najbolje namjere i sve cestitke na uspjehu.

Ostavite komentar

*

code