Svjetsko prvenstvo u ribolovu s broda: Sporstki ribolovci „Igala“ s bronzom, Italijani...

Svjetsko prvenstvo u ribolovu s broda: Sporstki ribolovci „Igala“ s bronzom, Italijani odbranili titutu

2
Podijeli

Proglašenjem najboljih i podjelom priznanja u Igalu je završeno 10. Svjetsko klupsko prvenstvo u ribolovu iz broda, a titula prvaka je pripala Italijanima. To je ekipa Lenza emiliana tubertini, za koju su nastupala čak tri svjetska prvaka.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Marina internacional 1. iz Španije.
Izuzetno veliki uspjeh osvajanjem trećeg mjesta postigla je mlada ekipa KSR „Igalo“, u sastavu; Marko Radosavljević, Aleksandar Milosavljević, Miloš Dašić, Goran Boričić i David Gudelj.
Učestvovalo je 17 ekipa iz Belgije, Italije, Španije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Picerija i restoran

Po ocjeni delegata Međunarodne federacije za sportski ribolov na moru i svih učesnika organizacija Šampionata, iza koji stoji Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore, bila je na najvećem nivou.

2 Komentari

  1. Ovo je izvanredan rezultat. Igalo je klub bez finansija bez sponzora jedinu pomic imaju od prijatelja. Fenomenalno su organizovani. Na klupskom prvenstvu koje je bilo prije mjesec dva takmucilo se 37 seniora i 20 juniora. Impozantna brojka a u moj klub Jugole Grakalic 6 seniora od toga jedan iz Kotora i 1 iz Svajcarske 2 juniora i 2 zene.
    Stim sto je Jugole Grakalic klub sa velikim prihodima kabine oko 80 1/3 konobe Skver i navoz koji radi punim kapacitetom i ima sigurno velike prihode.
    A nije cak uspio da se plasira na prvenstvo.
    SVAKA CAST IGALU. U njih se isplati ulagati pobjedjuju i u Hrvatskoj pobjedjivali bi i u Sliveniji i Italiji da imaju sredstava da podju na takmicenje. Pozivam opstinu da im pomognu kao i ostale privrednike, to je najorganizovani sportski kolektiv u gradu i sire.
    Stim pozivam i nadlezne da kontrolusu ove druge koji imaju a njih nema nidje.

Ostavite komentar

*

code