Početna Sport TAKMIČENJE JUNIORA U RIBANJU ŠTAPOM IZ BRODA

TAKMIČENJE JUNIORA U RIBANJU ŠTAPOM IZ BRODA

0

U Meljinama je u organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i KSR “MELJINE”, završen II krug državnog prvenstva za juniore do 18 godina u disciplini “ribilov štapom iz broda”.

Učestvovalo je 26 mladih takmičara iz skoro svih naših klubova, 4 prvoplasirana sa prošlogodišnjieg prvenstva i svaki klub je imao pravo da pošalje još po 3 takmičara.
Na osnovu zbira rezultata postignutih u I krugu, održanom u Budvi, kao i rezultata u II krugu u Meljinama, pobjedičke medalje su zasluženo pripale: zlatna medalja Aleksandru MILOSAVLJEVIĆU, članu KSR “Igalo” iz Igala, srebrna medalja, Nikoli BOŽINOVIĆU, članu SRK “Pagar” iz Tivta i bronzana medalja, Milanu ČAVORU, članu SRK “Pagar” iz Tivta.
Poredak ostalih do 10-og mjesta, koji su stekli bodove: Luka ĆORIĆ, Luka MASLOVARIĆ, Miloš DAŠIĆ, Darko MRVALJEVIĆ, Siniša DRAGUTINOVIĆ, Darko BOJKOVIĆ i Dragan ZEČEVIĆ.
Izvanredan organizator i domaćin bio je KSR “MELJINE” iz Meljina.
Naredno državno prvenstvo održaće se u nedjelju, 18. maja, II krug državnog prvenstva štapom iz broda za seniore, na kome će učestvovati 36 naših najboljih takmičara.

Picerija i restoran

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code