Početna Oko nas Budva Takmičenje najboljih ugostitelja u Budvi

Takmičenje najboljih ugostitelja u Budvi

0

Tradicionalno državno prvenstvo ugostiteljskih radnika Crne Gore biće otvoreno sjutra u 11 časova u TN Slovenska plaža u Budvi i trajaće dva dana, najavljuju iz Udruženja šefova kuhinja Crne Gore.

Iz godine u godinu prvenstvo dobija na kvalitetu i raznovrsnosti, s obzirom da učestvuju predstavnici renomiranih hotelskih kompanija i ugostiteljskih objekata visoke kategorije, ali i učenici srednjih i stručnih škola, koji se na taj način najbliže upoznaju sa aktuelnim trendovima u struci.

“Zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima organizujemo takmičenja u različitim disciplinama (kuvari, konobari, poslastičari, barmeni itd.) zbog afirmacije ugostiteljskih zanimanja, razmjene stručnih znanja i iskustva, kao i da bi predstavili nove tendencije i moderne tehnike rada u ugostiteljstvu. Takmičenje ima i internacionalni karakter koji obezbjeđuje učešće ne samo iz regiona, već i širom svijeta, saopštili su iz Udruženja.

Kako navode iz Udruženja, ovaj događaj daće poseban doprinos promociji ugostiteljske struke i značaju koji ima za naš turistički proizvod. Jer, ovo je manifestacija od nacionalnog interesa za Crnu Goru, zemlju koja se prvenstveno definise kao atraktivna turistička destinacija sa visokim kvalitetom usluge.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code