Početna Sport Takmičenje sportskih ronilaca u podvodnoj orjentaciji

Takmičenje sportskih ronilaca u podvodnoj orjentaciji

2

U Bijeloj je u organizaciji Ronilačkg Saveza Crne Gore danas održano državno takmičenje u podvodnoj orjentaciji. Učestvovalo je osam takmičara iz pet ronilačkih klubova: “Akvanaut” – Podgorica, “Plava planeta” – Kotor, “Posejdon” – Herceg Novi, “Montenegro” – Čanj i “Adriatic Blue” – Herceg Novi.

Foto: Ronilački savez Crne Gore

Prvo mjesto osvojio je Ronilacki klub “Akvanaut” iz Podgorice čiji je predstavnik Milan Radović ostvario prolazno vrijeme od 7.55 (m/s),. Drugo mjesto je pripalo ronilačkom klubu “Plava Planeta” iz Kotora čiji je takmičar Luka Vuković ostvario prolazno vrijeme od 12.47 (m/s). Treće mjesto je osvojio ronilački klub “Adriatic Blue” iz Herceg Novog sa predstavnikom Danijelom Đorđevićem, koji je ostvario rezultat od 17.06 (m/s).

Predsjednik Skupštine Ronilačkog saveza Crne Gore, Danilo Mijajlović osvrnuo se na dosadašnje rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima i najavio:

Foto: Ronilački savez Crne Gore

– Kao članica Svjestske ronilačke federacije CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques), Ronilački Savez Crne Gore će nastojati da u narednom peridu radi na pripremi sportskih ronilačkih ekipa koje će našu zemlju predstavljati na međunarodnim takmičenjima – kazao je Mijajlović.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code