Takmičenje “Šta znaš o saobraćaju”: Najbolji u OŠ “Ilija Kišić”

Takmičenje “Šta znaš o saobraćaju”: Najbolji u OŠ “Ilija Kišić”

2163
1
Podijeli

Na opštinskom takmičenju iz poznavanja pravila u saobraćaju u OŠ Ilija Kišić u Zelenici, pod nazivom “Šta znaš o saobraćaju” učestvovalo je deset učenika VI razreda. Oni su postignutim rezultatima stekli pravo učešća na istoimenom državnom takmičenju koje će biti održano 10. juna u OŠ Vlado Milić u Podgorici.
“Najbolji uspjeh postigli su: Marko Hrnjaz, Luka Stanišić, Katarina Jablan i Tamara Stevović. Takmičenje se sastojalo iz dva dijela: prvi je bio vožnja bicikla po školskom poligonu, dok su u drugom dijelu učenici radili pismeni test iz poznavanja pravila u saobraćaju”, saopštili su iz škole.
Inače, učenici ove škole jedini su se prijavili za učešće u državnom takmičenju, tako da će od 4 osnovne škole biti jedini predstavnici Herceg Novog na takmičenju u Podgorici.
Državno takmičenje učenika osnovnih škola „Šta znaš o saobraćaju”, 45. put organizuju Savez vozača Crne Gore i Auto moto savez Crne Gore.

1 komentar

  1. Čestitamo koleginici Stanki Krivokapić koja već dugi niz godina pobjeđuje na opštinskom takmičenju u saobraćaju i postiže odlične rezultate na državnom takmičenju. Sve čestitke i učenicima šestog razreda koji su se svakodnevno pod kontrolom nastavnice pripremali u vožnji i testovima u kompjuterskoj učionici. Želimo im uspjeh i lijep provod u Podgorici!
    Mirjana i Goran Tomić

    11

Ostavite komentar

*

code