Tatjana Fanfani (SD): Dosta je isprazne politike, vrijeme je za Socijaldemokrate

Tatjana Fanfani (SD): Dosta je isprazne politike, vrijeme je za Socijaldemokrate

1824
0
Podijeli

Poštovani građani Herceg Novog, dobro razmislite kome ćete poslije 7. maja povjeriti da u vaše ime upravlja gradom, imajuću u vidu stanje u kojem se naš grad nalazi poslednjih 27 godina – navodi u saopštenju nosilac liste „Socijaldemokrate Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi“, Tatjana Fanfani.

Da li želite da date svoj glas onim političkim strukturama koje su svojom politikom dovele ovaj grad do ivice propasti? Koje su toliko šarenolike u svojim programima i djelovanju da nemaju jedinstven stav o najvažnijim državnim pitanjima ili pak lokalnim problemima, u šta se možemo svakodnevno uvjeriti u Budvi i Kotoru? Da li želite da date svoj glas podmladku partija koje su destruktivno djelovale na Herceg Novi, koji, složićemo se, ne mogu biti puno drugačiji od njihovih političkih i duhovnih mentora? Da li želite da ponovite eksperimente sa određenim građanskim listama, koje za poslednje 3 i po godine nisu uradile ništa da promijene učmalost u kojoj se Herceg Novi poodavno nalazi?

Picerija i restoran

Dragi sugrađani, sigurna sam da, kao i mi Socijaldemokrate, želite da Herceg Novi bude perjanica crnogorskog turizma i da vratimo stari sjaj našem biseru Boke. Stoga sam sigurna da ste na navedena pitanja odgovorili odrečno. Takođe sam sigurna da i vi znate da je konačno došlo vrijeme da u lokalnoj vlasti sudjeluje partija lijeve orjentacije, modernog, proevropskog programa i jasne vizije, koja će svojom mladošću i znanjem progresivno djelovati na razvoj Herceg Novog. Kao što smo uvijek bili dosljedni državi Crnoj Gori i njenim vitalnim interesima, uvjeravam vas da nikako drugačije ne može biti ni kad je Herceg Novi u pitanju. Vrijeme je za promjene u našem gradu. Vrijeme je za broj 4 – poručuje Tatjana Fanfani.

Plaćeni izborni program

Nema komentara