Početna Društvo Tatjana Fanfani se odrekla tri odborničke naknade u novskoj Skupštini: Da tako...

Tatjana Fanfani se odrekla tri odborničke naknade u novskoj Skupštini: Da tako urade i drugi odbornici

15

Odbornica i predsjednica OO SD-a Herceg Novi, Tatjana Fanfani, odriče se tri naredne odborničke nadoknade u korist Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti.

-Ovim javnim objavljivanjem nikako ne želim da promovišem sebe ili da ubiram neke političke poene. To niko ne smije u ovoj izuzetno teškoj epidemiološkoj situaciji u Crnoj Gori. Jedina namjera mi je da podstaknem ostale odbornike hercegnovske Skupštine na ovaj odgovoran čin – kazala je Fanfani.

Podsjećamo da je mjesečna zakonska naknada za odbornike u Skupštini opštine Herceg Novi oko 220 eura.

15 Komentari

 1. Kavo politikanstvo.Muka mi je od ovih “političara”Na svakom čošku zgrabe po neki honorarčić za “dobro” ovog naroda.Gospođo draga i ostali političari to štpo radite iz” ljubavi” za naše dobro radite i bez naknade.

  11
  1
 2. Danas je sve interes.U Đenoviću četiri familije žive više nego skromno od turizma i svi njihovi članovi glasaju za DPS Ili za SDP kojoj pripada dotična gospođa. Iz interesa.

  13
  4
 3. Plemenit potez odbornice gospođe Fanfani! Ja strepim da će se sada ostali odbornici samo opozivati na njenu plamenitost, pa će biti po onoj narodnoj: “Cijela Tuzla jednu kozu muzla, pa se hvali da se sirom hrani”…
  Da, da, svi novski poslanici su veoma plemenit dio naroda….

  7
  7
 4. Lako je ovima iz SD davati,kad ni rucak ne placaju o svom trosku,sve na racun drzave(ramada).Ma da ne bi mi primao platu ni jedan odbornik,svi bi vi volontirali za grad i drzavu da je srece.

  23
  5
 5. Bravo Tatjana. A vi sto dajete negativne komentare nek vam je na cast i da Vas pitam… Gdje su ostali odbornici, opstinari, privatnici? Nema ih za ovakvo dijelo. A i da ih bude ponovo cete vi isti da bilo kome negativno komentarisete. Takvi ste, a Tanja je ovakva da uvjek kad je nevolja pomaze.
  Kapa do poda za nju.

  25
  25
 6. Pa i drugi nek daju pa nek bude isto ipak – politikanstvo. Kad bi tako ljudi razmisljali niko nista ne bi pomogo i dao doprinos.
  Ajmo ostali odbornici, predsjednik opstine, podpredsjenici,sekretari i direktori javnih preduzeca nek daju 3 mjesecne plate. Evo imamo predsjednika opstine Budva svaku primljenu platu donirao, evo i prvog naseg gradskog odbornika 3 plate dao. Veliko postovanje prema njima i svim ostalima koji ce da pomognu u teskoj situaciji koja je zadesila sve nas.

  24
  10
 7. auuuuu nemoj molim te da se sramotus pa sve bi uradila radi par glasova al nista od toga nema vas nigdje pislije sledecih izbora kazni ce vas narod za ono sti ste uradili ovoj jadnoj drzavi i naridu zajedno sa DPS- om.

  39
  29

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code