Početna Društvo TEŠKO POVRIJEĐEN VOZAČ I SUVOZAČ SINOĆ U NOVOM

TEŠKO POVRIJEĐEN VOZAČ I SUVOZAČ SINOĆ U NOVOM

0

police-lights3Sinoć, oko 22:40 časova, na dijelu magistralnog puta u Herceg Novom, u ul. Jovana Bijelića kod kućnog broja 11, došlo je do
saobraćajne nezgode u kojoj su dvije osobe teško povrijeđene. Prema navodima policije, udes je izazvao vozač Slaviša Pandurica iz Herceg Novog, upravljajući „Renault-Clio“-om, reg. oznaka HN AU 125 i tom prilikom je zadobio  teške tjelesne povrede zajedno sa suvozačem Dalibor Sokolovićem iz Niša. Lakše je povrijeđen saputnik u vozilu, Nenad Vuković iz Herceg Novog. Povrijđeni su prebačeni u Opštu privatnu bolnicu Meljine. Do saobraćajne nezgode je došlo tako što se vozač Slaviša Pandurica, upravljajući PMV-om «Renault Clio», kretao magistralnim putem iz pravca Meljina u pravcu Igala i iz, za sada, nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom. Tom prilikom udario je parkirani putnički auto marke „Golf II“ reg. oznaka HN AM 424 vlasništvo Nade Bigović iz Herceg Novog. “Golf“ se  nalazilo sa desne strane magistralnog puta u pravcu njegovog kretanja, a zatim se od siline udara odbio i ponovo  udario u metalnu kapiju dvorišta kuće koja se nalazila sa lijeve strane magistralnog puta.
Uviđaj ove saobraćajne nezgode je po ovlašćenju zamjenika osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom obavila saobraćajna patrola i krim. tehničar Područne jedinice Uprave policije Herceg Novi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code