Početna Društvo Telegram saučešća povodom smrti Velimira Đurđevića

Telegram saučešća povodom smrti Velimira Đurđevića

2

Povodom smrti bivšeg predsjednika Opštine Herceg Novi, Velimira Đurđevića, izražavam iskreno saučešće njegovoj porodici, u svoje lično i ime lokalne uprave, navodi se u telegramu predsjednika Opštine, Stevana Katića.
Velimir Đurđević izabran je za predsjednika Opštine 1991. godine i tu funkciju je obavljao do 1993. godine. U vremenima opšte društvene krize on je nastojao da sa pozicije prvog čovjeka grada mirnim putem riješi sporna pitanja, prevaziđe teškoće, garantuje građanima sigurnost života i imovine. Herceg Novi, sa njim na čelu, pokazao je solidarnost i pružio ruku pomoći izbjeglicama, obezbijedivši im smještaj i podršku u školovanju djece.

Đurđević je svojim društveno-političkim djelovanjem ostavio značajan trag u našoj zajednici, i kao odbornik u lokalnom parlamentu, poslanik u vijeću građana SR Jugoslavije i direktor Osnovne škole “Milan Vuković”.

Kolege koji su radili sa Đurđevićem sjećaju ga se kao profesionalca otvorenog za saradnju, znalca odlično upućenog u aktuelne prilike, posvećenog roditelja i pouzdanog prijatelja.

Velimir Đurđević bio je veliki čovjek, kojem će Herceg Novi uvijek biti zahvalan za sve što je učinio za naš grad.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code