Tender za prevoz vode: Luštici potrebno 300 cistjerni vode za 50 domaćinstava

Tender za prevoz vode: Luštici potrebno 300 cistjerni vode za 50 domaćinstava

1763
0
Podijeli

Opština Herceg Novi raspisala je tender za javnu nabavku šopingom za obavljanje usluga prevoza vode domaćinstvima na Luštici. Procijenjena vrijednost, sa uračunatim PDV-om, iznosi 15 hiljada eura.

Tender je raspisan za prevoz vode u periodu od jula do septembra ove godine. Broj cistjerni za isporuku je maksimalno 300, navodi se u dokumentaciji.

Picerija i restoran

“Broj potrebnih cistjerni zavisi od vremenskih uslova u planiranom periodu. Na osnovu iskustva naručioca iz ranijih godina broj isporuka iznosi maksimalno 300 cistijerni, a na taj iznos  ponuđač treba da formira svoju cijenu”, piše u dokumentaciji.

Luštica nema izgrađen vodovodni sistem, pa su mještani prinuđeni da se snabdijevaju vodom iz bistijerni. U slučaju sušne zime, kakva je bila ova, ljetnu sezonu ne mogu pregurati bez dodatnih količina vode, koje se dopremaju cistijernama.

Predsjednik MZ Luštica, Jovica Moric za Radio Jadran pojašnjava da je riječ o snabdijevanju vodom za skoro sva domaćinstva na novskom dijelu Luštice, kojih je između 50 i 60:

“Mjesečno se po domaćinstvu ispostavi dvije do tri cistijerne. Jer ovih 15 hiljada eura dovoljno je za 300 cistijerni. Toliko smo procijenili da će biti potrebno, jer  svako domaćinstvo može dobiti po 10 kubika vode dva puta mjesečno”, pojasnio je on.

Period važenja ponude je 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda. One se mogu predati radnim danima od 8 do 14 sati, zaključno sa 30. majem do 9 sati. Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem ovlašćenog lica, održaće se 30. maja u 9,30 h,  u prostorijama Opštine Herceg Novi, kancelarija br.68, sprat II, Trg Maršala Tita br. 2.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude biće donijeta u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code