Teniski turnir rekreativaca „Lovćen osiguranja“, Olivera Doklestić uspješna u dublu

Teniski turnir rekreativaca „Lovćen osiguranja“, Olivera Doklestić uspješna u dublu

981
1
Podijeli

Pobjednici, u svim kategorijama, teniskog turnira rekreativaca, “Lovćen osiguranje” koji  je, za vikend, održan na terenima TK „Eminent“ u Podgorici, pod pokroviteljstvom »Lovćen osiguranja« – AD, putuju u julu u Umag na masters turnir Grupe Triglav.

Među njima biće i Novljanka Olivera Doklestić iz Eco Boka projecta koja je trijumfovala u  kategoriji ženski dubl sa Snežanom Karanikić  (TO BAR).

Picerija i restoran

Turnir se igrao po specifičnim pravilima i bodovanjima, jer su takmičari igrali isti broj mečeva, a rezultati se sabirali i pretvarali u bodove. Na kraju, su najbolji po kategorijama bili: singl do 45 godina triju Dalibor Šaban  (MUP Crne Gore), singl preko 45 godina Goran Durković (Inpek AD).

U dublovima u kategoriji do 45 godina prvo mjesto zauzeo je par Ivan Vučinić  (CKB) i Igor Savić   (ERSTE), dok je u dublovima od 45-55 godina trijumfovao par Nebojša Šćekić (Mont Vet) i Vesko Mićanović  (Madona coffe).

U konkurenciji muški dubl stariji od 55 godina pobjednici su Ranko Vučelić    ( SIGNAL) i Branko Rašović  (APOLONIA stomatološka ustanova).

U kategoriji ženski dubl – objedinjena kategorija trijumfovali su Snežana Karanikić   (TO BAR) i Olivera Doklesić   (ECO BOKA PROJECT).

Turnir je odigran tokom proteklog vikenda na besprekorno uređenim teniskim terenima TK „Eminent“ u Podgorici. Učestvovalo je preko 60 takmičara među kojima su bile i mnoge javne ličnosti iz društvenog života Crne Gore.

1 komentar

  1. Zapravo je bilo malo drugačije, kad je već iznesena u javnost informacija o ovom turniru, nega bude tačna. Naime, igrani su ženski dublovi ali na način da su se mjenjali partneri u igri a zbirali se gemovi u konačan skor. Ja sam bila pobjednica sa pobjedama u svim mečevima i ukupnim rezultatom 16:6. Snežana Karanikić i Seka Šćepanović su imale jednak skor od 10: 12 gemova i djelile su drugo mjesto, a onda je izvlačenjem šibice na sreću Snežani Karanikić pripalo drugo mjesto i odlazak u Umag zajedno sa mnom. Dakle, nismo zajedno osvojile turnir nego pojedinačnim skorom u dubl mečevima. Ipak, su nam važne te pobjede čim igramo turnire i mečeve.
    1    2

Ostavite komentar

*

code