Početna Sport TENISKI VETERANI NOVOG DOBRO POČELI NA TURNIRU „HERCEG NOVI VET 2015“

TENISKI VETERANI NOVOG DOBRO POČELI NA TURNIRU „HERCEG NOVI VET 2015“

0

Na terenima “SBS” kao i SC “Igalo” počeo je VIII Međunarodni teniski turnir veterana “Herceg Novi VET 2015”, u organizaciji Teniskog kluba Herceg Novi.

Na turniru učestvuje preko 80 igrača iz zemalja bivše Jugoslavije, ali i zemalja Evrope. Već prvog dana turnira, Novljani postižu odlične rezultate, jer su savladali protivnike I kola i prošli u II.
Dušan Vukić savladao je Zorana Jovića iz Brčkog rezultatom 9:5, neizostavni igrač turnira hercegnovski doktor Vule Barjaktarović savladao je Branku Adrač iz Nikšića, Sreten Antunović bio je bolji od Mira Žurića iz Vinkovaca rezultatom 9:4, dok je Ognjen Lalovac savladao Alana Škara iz Bugojna rezultatom 9:2.
Turnir je uvršen u zvanični kalendar Saveza teniskih veterana Crne Gore i igra se po ITF pravilima za veteranske turnire u sedam kategorija, i to :SINGL : 35+ / 45+ / 55+ / 65+ / women DUBL : 35+ i 50+.
Teniski klub Herceg Novi dobio je pohvale ITF (International Tennis Federation) i veliku šansu da ovaj turnir uđe u ITF kalendar, što bi bila i svojevrsna promocija turizma grada.
Organizaciju ovako velikog turnira su podržali Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi i d.o.o.”Optimist”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code