ŠTIĆENICI DOMA MLADOST NA IZLETU U PORTO MONTENEGRU

ŠTIĆENICI DOMA MLADOST NA IZLETU U PORTO MONTENEGRU

704
0
Podijeli

porto djeca bijela1Nakon što su prije dva dana bili gosti prijestonice Cetinje, mališani iz Dječijeg doma Mladost u Bijeloj, danas su uživali u zajedničkom druženju sa zaposlenima u Porto Montenegru. Četrdeset štićenika Dječjeg doma sa profesorima razgledalo je marinu i naselje Porto Montenegro.
Djeca su provela jutro na igralištu Piratski brod, nakon čega ih je, ručkom u koncept radnji AM/PM, ugostio dio zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas – Porto Montenegro: Valerija Tanjga, Ivana Bakica, Vesna Vukasović, Ivan Drobnjak, Nataša Čavor, Sandra Kapičić, Anna Faddy, Olivera Mišković, Predrag Milutinović, Jelena Ševaljević, Nataša Milović, Milan Vukićević, Milica Radulović i Danilo Kalezić. porto djeca mladostNakon obilaska naselja, prošetali su marinom do Zbirke pomorskog nasljeđa, gdje ih je koordinator zbirke Dražen Jovanović upoznao sa istorijom grada Tivta i nekadašnjeg Arsenala.
Menadžer Dječjeg doma, Drago Samardžić, ovom prilikom sreo se sa direktorom komapnije Adriatic Marinas, Oliverom Korletom, koji je pozdravio najmlađe. Na kraju obliaska, djeca sa profesorima bili su gosti i restorna ”One”.porto djeca bijela 2porto djeca bijela 3

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code