Tivat posjetila ugledna francuska novinarka: Planirano snimanje turističke emisije

Tivat posjetila ugledna francuska novinarka: Planirano snimanje turističke emisije

1046
0
Podijeli

Turistička organizacije Opštine Tivat ugostila je protekli dana novinarku nedjeljnog magazina “Parisien”, Dominik Savidan (Dominique Savidan), koja će nakon ove posjete objaviti članak na tri strane, sa glavnim fokusom na Tivat, saopštili su iz tivatske TO.

Za Dominik Savidan priređen je obilazak marine Porto Montenegro, restorana “Al posto giusto”, ” Byblos “, “One” u pratnji predstavnice TO Tivat, kao i hotela “Regent” uz pratnju PR menadžera hotela, gdje je upriličen ručak.

Picerija i restoran

Osim upoznavanja sa turističkom ponudom grada Tivta, novinarka francuskog magazina, koji se distribuira u tiražu od preko 1.300.000 primjeraka, posjetila je Kotor, Budvu, Sveti Stefan i Petrovac.

Turistička organizacija Tivat u narednom periodu, u saradnji sa agencijom “Top one”, ima u planu ugostiti predstavnike različitih medijskih kuća iz Srbije, kao i predstavnike austrijske televizije TV ORF 2 i 3 sat (koja pokriva i Njemačku), radi  snimanja emisije “The taste of Europe ” sa lokacijom Gornja Lastva, a u saradnji sa Udruženjem žena Tivat. Emisija bi obuhvatila interesantna mjesta, jela, tradiciju i zanimljive teme koje dolaze iz grada Tivta.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code