Početna Sport Tivatskim sportskim klubovima 35 hiljada eura donacije Luštica Developmenta

Tivatskim sportskim klubovima 35 hiljada eura donacije Luštica Developmenta

0

KK Teodo, FK Sloga i RK Partizan 1949, kao i ostali perspektivni klubovi najmanje bokeške opštine, koji ostvaruju zapažene rezultate, dobili su donaciju u visini od 35 hiljada eura kompanije Luštica Development AD.

lustica-bay-marina-village2712_– Partneri u gradu, državi i regionu prihvataju nas kao stabilan sportski kolektiv koji je godinama po rezultatima u vrhu domaće lige i učesnik finalnih turnira u Kupu. Tako nas je prepoznala i Luštica Development, naš dugogodišnji pokrovitelj, kompanija koja se tokom prethodnih godina pokazala kao veoma društveno odgovoran kolektiv“, rekao je predsjednik KK Teodo, Miško Lučić.

Rukometni klub Partizan 1949 zadržava velike ambicije za predstojeću sezonu kako bi odbranio titulu pobjednika Kupa Crne Gore i da što duže opstane u evropskom Čelendž kupu, kao jedini crnogorski predstavnik u muškom rukometu. Kao fudbalski klub iz Radovića, FK Sloga tradicionalno uživa podršku ove kompanije.

– Partnerstvo sa lokalnom zajednicom je naše čvrsto opredjeljenje, jer vjerujemo da je takvo partnerstvo jednako važno kao i razvoj našeg projekta. Posebno nam je zadovoljstvo kada smo u prilici da podržimo organizacije koje postižu zavidne rezultate, kao što su ovi sportski klubovi – ocijenio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

Kroz program podrške lokalnoj zajednici kompanija Luštica Development, koja nadomak Tivta razvija novu turističku zajednicu Luštica Bay, tokom ove godine je donirala 150 hiljada eura u različite oblasti, institucije, ustanove i projekte.

Na 690 hektara zemljišta kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kreiran kao novi turistički grad u Crnoj Gori, u potpunosti uklopljen u prirodno okruženje i otvoren posjetiocima tokom cijele godine.

Luštica Bay će imati u ponudi sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren u Crnoj Gori, sa potpisom Gerija Plejera, više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, kao i druge objekte.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code