Početna Sport Tivćani novi državni prvaci u ribolovu štapom iz barke

Tivćani novi državni prvaci u ribolovu štapom iz barke

3

U organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru i KSR „Ribar“ iz Baošića u nedjelju je u Baošićima održano ekipno državno prvenstvo u ribolovu štapom iz barke za seniore, na kojem je učestvovalo 14 ekipa iz Igala, Herceg Novog, Meljina, Baošića, Tivta, Kostanjice, Budve, Bara i Ulcinja sa 42 takmičara.

Titula državnog ekipnog prvaka pripala je ekipi „Sipa“ iz Tivta, za koju su nastupali Popović Radovan, Buzić Božidar i Cvjetković Tomo, sa 22 plasmanska boda.

Drugo mjesto osvojila je ekipa „Igalo“ (Radosavljević Marko, Milosavljević Aleksandar, Dašić Miloš) sa 43 boda, a treće „Ribar 1“ iz Baošića (Sijerković Dejan, Ljubić Milan, Damjanović Zdravko) sa 47 bodova.

Za četiri sata ribolova uhvaćeno je preko 100 kg ribe ili 2,440 kg po takmičaru što nije zabilježeno u poslednjih deset godina.

Bila je ovo ujedno i poslednja provjera forme, kako seniorskih tako i juniorskih reprezentativaca, pred odlazak na svjetska prvenstva u ribolovu iz broda, koja će se 21. do 28. septembra održati u Gallipoli (Italija).

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code