Tivćani obilježavaju 21. novembar Dan opštine

Tivćani obilježavaju 21. novembar Dan opštine

0
Podijeli

Cjelodnevnom manifestacijom na više lokacija i u organizaciji tivatskih sekretarijata, javnih ustanova i preduzeća sjutra će biti obilježen 21.novembar Dan Opštine Tivat. Svečana sjednica Skupštine Opštine biće održana u 11 časova u  skupštinskoj sali (III spat) u zgradi Opštine.

Biće dodijeljena nagrada najboljem studentu za  2018. godinu. Ove godine, nagradu je zavrijedila Sandra Pean, specijalista političkih nauka, sa prosječnom ocjenom 9,65. Na ovaj način Opština Tivat nastavlja sa praksom dodjele nagrada najboljim studentima.

Picerija i restoran

Svečani program proslave počinje ujutru u 9 časova polaganjem vijenaca na Spomenik palim borcima.

U 9.30 sati predviđena je ceremonija predaje zastave odredu Bokeljske mornarice, ispred zgrade Opštine. Svečani defile kroz grad Glazbeno-prosvjetnog društva, mažoretki i Bokeljske mornarice planiran je u 9.45 časova. Na šetalištu Pine u 10.15 časova Bokeljska mornarica izvešće kolo, a nakon svečane sjednice SO, u 12 časova počeće program “Gradu za rođendan” koji organizuje Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti u saradnji sa NVU “Maškarada” i ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu.

Ovom prilikom za zainteresovane građane Sekretarijat je pripremio poklon kese sa promotivnim materijalom. Građanima će biti poklonjene i  novine “Sa požutjelih stranica”, flajeri Turističke organizacije Tivat  o programu za novogodišnje praznike na rivi Pine, dok će  ugostiteljski objekti čestitati građanima Tivta Dan opštine na sebi  svojstven način, nudeći osvježenje i konzumaciju proizvoda iz svoje  ugostiteljske ponude.

Posjetioci će uživati u zvucima Klape “Romansa”- Udruženja penzionera Tivat.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code