Početna Oko nas Tivat Tivćani uživaju na klizalištu na Pinama

Tivćani uživaju na klizalištu na Pinama

9

Već sedam dana na tivatskoj rivi Pine, najmlađi Tivćani uglavnom, imaju mogućnost da se oprobaju u klizanju na ledu, na prvom klizalištu koje je postavljeno u nekom od bokeljskih gradova.

Foto: Pixabay

Riječ je o 200 metara kvadratnih prostora, čijim otvaranjem je započeo novogodišnji program u Tivtu „Zimska bajka“. U TO Tivat imaju razloga za zadovoljstvo ističe direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić, a velika posjećenost zamajac je aktivnostima u susret glavnom novogodišnjem programu.

Kako je kazala, posjetiocima je na raspolaganju 100 pari klizaljki po izuzetno povoljnoj cijeni iznajmljivanja :

„Klizalište je otvoreno svakog dana pd 11 do 23 h, euro je iznajmljivanje klizaljki i zaista očekujemo veliku posjećenost i u narednom periodu, kako djece tako i odraslih“, kazala je Glavočić za Infobiro.

Ona je na otvaranju klizališta 25.novembra objasnila da podloga ipak nije od pravog leda, budući da vremenski uslovi i visoke temperature nijesu dozvolili postavljanje. Riječ je o sintetičkoj podlozi po kojoj se klizi isto kao po ledu. Klizalište će biti u funkciji do 26. decembra.

9 Komentari

 1. Ja još od sedamdesetih godina maštam o klizalištu na glavu od novskog Mula!
  Nisam to nikome govorio jer Novljani su veoma pametan narod koji vrlo lako
  nekog proglase ludim, uvrnutim ili oriđinalom…
  Najiskrenije rečeno, danas mi je užasno žao da sam kuću sagradio u Novom a ne u Tivtu.
  Moja nepopravljiva životna greška…
  Inače sam rođeni Novljanin koji je naslijedio plac od đeda.

  • Tačno. Zamislite, sposobna lokalna vlast…. klizaljke euro, jer je bitno da se napravi predpraznična atmosfera, da bude posjećenost dobra…a ne da se napuni nečiji džep. U Novi bi bio 10 eura sat!

   • Ne Nina, u Hn bi kazali da su klizaljke besplatne i da ih ima dovoljno za sve posjetioce. Što bi naravno bilo daleko od istine. Tako bi prvog dana nastao krkljanac i *ičvajz. Sjetimo se vajnih paketića..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code