TIVĆANIMA PRIPAO KUP MIMOZE U SPORTSKOM RIBOLOVU

TIVĆANIMA PRIPAO KUP MIMOZE U SPORTSKOM RIBOLOVU

146
0
Podijeli

Ekipni pobjednik, sportskog ribolova na moru u okviru jubilarnog XV KUP MIMOZE 2014, je ekipa KSR “SIPA” iz Tivta u sastavu Radovan Popović, Božidar Buzić i Miodrag Vukašinović, sa 22 boda.

Tako je ipak i pored mnoštva problema, odlaganja prvobitnog termina, odsustva stalnih učesnika iz drugih zemalja, loših vremenskih prilika, tradicija nastavljena.
Jučerašnje nevrjeme onemogućilo je organizatore da održe takmičenje u najatraktivnoj disciplini – “ribolov štapom iz barke” ali sve ostalim discipline su održane.
Rukom (karolom) iz barke i u ekološkom ribolovu (“uhvati ribu, izmjeri i vrati u more”) na području Zelenike.
Druga je bila ekipa KSR “RIBAR” iz Bašića, u sastavu Marko Radosavljević, Slobodan Svilanović i Zdravko Damjanović, a treća ekipa SRK “PORAT 2″iz Podstrane (Hrvatska) u sastavu Dragica Mihaljević (najuspješnija dama među takmičarima), Boris Marić i Ivo Marić.
U ekološkom ribolovu medalje su osvojili: zlatnu-Predrag Tasić, KSR “Ama”,srebrnu-Mirko Medić-KSR “Bokeška jedra” i Radovan Popović, KSR”Sipa”. Nagrada za najtežu ulovljenu ribu pripala je Draganu Pavloviću, članu KSR “Bokeška jedra” iz Đenovića – čiji je primjerak bio težak 340 grama, a najveći kov imao je Radovan Popović iz KSR “Sipa” – ukupno 2,390 kgr.
Dodjeljene su i specijalne diplome Opštini Herceg Novi, svih 15 godina Generalnom pokrovitelju Kupa, kao i klubovima i pojedincima učesnicima svih dosadašnjih takmičenja. Izvanredan domaćin i organizator bio je KSR “IGALO” iz Igala.
Učestvovalo je 12 ekipa – 2 iz Podstrane iz Hrvatske i 10 domaćih ekipa, među kojima i ženska ekipa KSR “Jugole Grakalić – VENERA”.
Kup će biti zvanično zatvoren večeras, dodjelom medalja, pehara i drugih priznanja i zajedničkom svečanom večerom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code