Početna Oko nas Tivat Tivćanka Elena Dostić prva pratilja na Miss Adriatic Europe

Tivćanka Elena Dostić prva pratilja na Miss Adriatic Europe

3

Dvadesetjednogodišnja Tivćanka, Elena Dostić, izabrana je za prvu pratilju na Međunarodnom takmičenju Miss Adriatic Europe u Rogoznici u Hrvatskoj, gdje je sa još jednom manekenkom iz Podgorice, predstavljala Crnu Goru.

Foto: Željko Šunjić, www.dalmacijadanas.hr

To je Eleni prva zvanična titula u četvorogodišnjoj karijeri modela, tokom koje je učestvovala u snimanju muzičkih spotova. Hercegnovska publika imala je priliku da je vidi u subotu, na modnom spektaklu Bokeško srce na Forte Mare, gdje je otvorila reviju dizajnera iz Beograda, Saše Milojkovića.

„Prvi put sam se predstavila na nekom takmičenju i ovo mi je ujedno i prva nagrada. Bilo je 19 učesnica iz zemalja regiona, čak sa Filipina. Takmičenje se održava već 19 godina, uz brojne organizatore. Dobila sam poziv prije 3 mjeseca za takmičenje, koliko su trajale pripreme sa trenerom u teretani, fitness, zatim vježbanje poza sa fotografom… Bio je i tim koji se brinuo o mojoj kosi i koži“, priča Elena za Radio Jadran.

Ona je završila Srednju medicinsku školu, ali se modelingom bavi 4 godine. Ambasadorka je agencije Alexy models za Crnu Goru, koji imaju dva sjedišta, u Crnoj Gori i Srbiji. Bavi se i glumom, a do sada je nosila nekoliko revija crnogorskog dizajnera Lazara Ilića, učestvovala je u projektu TV Prva – Dosije autora Mašana Lekića, kao i nekoliko muzičkih spotova za Željka Samardžića, grupu Kurtoazija i druge…

Nakon ovog takmičenja, dobila je još nekoliko poziva za druga slična takmičenja, takođe u Hrvatskoj, a trebalo bi uskoro da učestvuje i na jednom u Kini.

Titula Miss Adriatic Europe 2019 pripala je Kristini Babić iz Srbije.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code