Početna Turizam TO BUDVA NA FESTIVALU ROVINJU

TO BUDVA NA FESTIVALU ROVINJU

0

to-budvaTuristička organizacija opštine Budva, zajedno sa agencijom “AMC Communications” iz Budve i Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, predstavila se na “Weekend Media Festivalu”, u Rovinju.

Imajući u vidu da ovaj Festival već petu godinu okuplja fascinantan broj učesnika, veliki broj novinara, govornika, kao i studenata i mjesto je na kojem se saznaju novi trendovi, stvara dobar networking, promovišu kompanije i proizvodi, upoznaju vrhunski stručnjaci,TO Budva je odlučila da učestvuje.

Picerija i restoran

Na Festivalu je preko 3000 učesnika iz regiona i inostranstva, više od 400 novinara regiona, oko 200 studenata i 120 govornika i panelista. U toku trajanja Festivala biće organizovan “Crnogorski Party”, koji je zakazan za 22.septembar u 22h, a na kome će biti angažovan i Rambo Amadeus. Pored muzičkog dijela programa, tu je i promocija trailer-a za narednih 12 epizoda popularne serije “Budva na pjenu od mora” i povodom toga na ovom party-u pojaviće se i glumac Milutin Mima Karadžić.

 

Predavanje na panelu pod nazivom “Pogled preko plota”, održao je danas  direktor agencije AMC Communications iz Budve, Velibor Zolak.  Nakon što je agencija “AMC Communications”, odnosno “FOR FEST”, sklopila dogovor o saradnji sa najvećim regionalnim medijskim i marketing Festivalom “Weekend Mediom” u TO Budva smatraju  da je pojavljivanje na rovinjskom festivalu, na kome imaju svoj izložbeni prostor (6 x 6m), sa informatorima, kao i propagandnim materijalom, višestruko korisno.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code