TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

0
Podijeli

Turistička organizacije opštine Budva predstavlja ponudu Crne Gore i budvanske rivijere sa posebnim akcentom na ponudu iz sfere kongresnog turizma na specijalizovanom sajmu “Incentives, business travel & Meeteing Expo – IBTM World”, koji se održava od 29. novembra do 1. decembra u Barseloni.

to-budva-sajam-barselona-291116Ovaj sajam predstavlja jedan od dva najznačajnija sajma iz oblasti kongresnog turizma u Evropi i tokom tri dana procijenjeno je da će ga posjetiti preko 15.500 profesionalaca iz ove oblasti, a predstaviće se 3.000 avio kompanija, hotela, kongresnih biroa, turističkih destinacija i agencija iz preko 70 zemalja svijeta.

Picerija i restoran

Tokom tri dana berze na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće održano preko 150 sastanaka i prezentacija na kojima će biti predstavljene mogućnosti za organizaciju događaja u Crnoj Gori, saopšteno je iz TO Budva.

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva svoju ponudu predstavljaju: hotel “Regent – Porto Montenegro”, kompanija “Bepler&Jacobson” – hoteli “Avala” i “Bjanka”, agencije DMC “Talas M”, “Luminalis”, “Terranautica” i “Gorbis”.

– Prema riječima stručnjaka, kompanije i dalje teže da kroz organizaciju raznih događaja poboljšaju svoje poslovne rezultate i efektnije komuniciraju sa zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima. Prema tome, učešće Budve na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i unaprijeđenje poslovnog turizma, posebno iz ugla produžetka turističke sezone – istakla je pr menadžerka TO Budva, Darja Marović.

 

 

 

 

 

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code