TO Budva predstavila turističku ponudu u Mariboru

TO Budva predstavila turističku ponudu u Mariboru

354
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

to budva maribor 051215 2Turistička organizacija opštine Budva predstavila je, u Mariboru, turističku ponudu budvanske rivijere sa posebnim akcentom na doček Nove godine u Budvi, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima.

U organizaciji prestižne slovenačke turističke agencije „Relax“ i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u Mariboru je održana konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni potencijali Crne Gore, sa posebnim osvrtom na zimsku turističku sezonu.

Picerija i restoran

Delegaciju Crne Gore predvodila je Željka Radak Kukavičić, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a činili su je, pored Turističke organizacije opštine Budva, lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore i nacionalnog avio prevoznika, Montenegro Airlines-a.

to budva maribor 051215 1Ponudu Budve tokom svih 12 mjeseci, sa posebnim akcentom na novogodišnje praznike, predstavio je Aleksandar Armenko, pomoćnik direktora TO Budve.

Agencija „Relax“ ovim povodom je štampala i specijalni katalog sa promotivnim cijenama, koje se za sedmodnevni aranžman u Crnoj Gori (uključujući avio prevoz) kreću već od 200 eura.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code