Početna Turizam TO Budvi “Brand Leader Award” za razvoj industrije doživljaja turističkog tržišta

TO Budvi “Brand Leader Award” za razvoj industrije doživljaja turističkog tržišta

0

to-budva-nagrada-290916Nagrada “Brand Leader Award” za lidera razvoja industrije doživljaja turističkog tržišta jugoistočne Evrope dodjeljena je Turističkoj organizaciji Budve, na biznis konferenciji “Turističko tržište jugoistočne Evrope – SEET 2016” u Beogradu.

Nagradu već tradicionalno na ovoj prestižnoj biznis konferenciji dodjeljuju Mass Media International i stručni kolegijum. Primila je direktorka TO Budve, Jelena Rađenović, koja je u okviru “SEET 2016 Konferencije” bila i učesnik panela pod nazivom Turizam kao industrija doživljaja.

Picerija i restoran

– Pored odmorišnog turizma, Budva posjeduje i velike potencijale  u seoskom/eko turizmu, bogatoj kulturnoj baštini svog zaleđa, vjerskom turizmu kao specificnoj i sve trazenijoj vrsti ponude i sačuvanim seoskim jezgrima čija arhitektura i gastro ponuda nas vraćaju u lijepa, stara vremena  – rekla je Rađenović, govoreći o prednosti budvanskih turistickih različitosti.

Ona je pritom naglasila da upravo ta raznovrsnost doživljaja koje Budva pruža u svim segmentima svoje ponude, ovaj grad čini konkurentnim na evropskom trzistu.

Biznis konferencija “Turističko tržište jugoistočne Evrope – SEET 2016” u Beogradu okupila je oko 400 učesnika iz Evrope i svijeta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code