Početna Turizam TO Herceg Novi: Događaji kao oblik savremenog turizma

TO Herceg Novi: Događaji kao oblik savremenog turizma

9

Prezentacija marketing sistema, kreiranje ponude grada za sezonu 2019. sa fokusom na manifestacije, tema je sastanka koji je TO Herceg Novi zakazala sa poslenicima u turističkoj privredi u srijedu, 23. januara.

Kako je za Radio Jadran objasnio direktor, Pavle Obradović u izradi su aranžmani na više jezika koje će lokalna TO proslijediti agencijama u regionu i Evropi. Svaki izdavalac imaće svoj digitalni šablon, u koji će upisivati podatke, ponudu i fotografije

Picerija i restoran

– To smo već pripremili, pa sad želimo da animiramo izdavaoce, da počenomo sa tom praksom. Kada dobijemo recimo 50 apartmana i svi naprave po 10 promocija, sve to možemo da grupišemo i pošaljemo agencijama, da ih spojimo direktno, kako bih ih zainteresovani mogli kontaktirati i rezervisati – objašnjava on.

U planu ove godine je i učešće na pojedinim sajmovima turizma, kao i nagradna igra, u kojoj će korisnici društvenih mreža, putem svojih naloga dijeliti fotografije motiva iz Herceg Novog i na taj način direktno reklamirati destinaciju.

Iako je ove godine u planu aktivnija promocija na sajmovima, Obradović je kazao da je akcenat i dalje na digitalnom marketingu. Fokus je na zemlje iz kojih dolaze “low cost” letovi. U toku je objedinjavanje ponude kao produkt čitave destinacije, gdje će biti povezani smještajni kapaciteti, restorani i agencije za izlete i ture.

Prodaja aranžmana za Praznik mimoze ide solidno, ističe on. Hotel Palmon bay očekuje goste iz Makedonije, a postoji interesovanje iz čitavog regiona, kao i rezervacije.

– Kontaktirali smo agencije po regionu: iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore i proslijedili ponudu. Kreirali smo i digitalnu prezentaciju sa svim dešavanjima, da jedan klik vodi na formu za bukiranje, spajamo agencije direktno sa smještajima – navodi Obradović.

Za sada je pokriven veliki broj agencija iz regiona, ali pred ljetnju sezonu ponudu će proširiti i na evrposko tržište. Ovaj sistem, zajedno sa digitalnom prezentacijom biće predstavljen na sastanku.

Obradović je pozvao sve izdavaoce da dođu na sastanak i započnu kreiranje svoje ponude, jer će ih tim iz TO Herceg Novi obići i fotografisati smještaj, kako bi promocija bila formirana i proslijeđena agencijama.

Sastanak je zakazan za srijedu, 23. januar, u 19 časova u velikoj sali Opštine Herceg Novi.

9 Komentari

 1. Slusaj Obradovicu ti Odradjujes posao strasno, pojedinaca ima jos u tu To koji ti to rade, nemilice trosis pare, polako blizi se i tebi kraj nikom do zore nije gorelo.

  4
  3
 2. Ove treba smjeniti pod hitno. Ne samo da nemilice trose gradske pare na gluposti, nego nemaju veze s vezom…Dzaba im sve kad nemaju kapaciteta. Ovaj stalno vrti istu pricu…

  7
  4
 3. Koja je ovi papazjanija.
  Kao i prošle godine kada se najavljivao katalog a neće niko u njega ( baš smo neuki ccc) pa ne izađe.
  Zašto ne bi zaineteresovanih?
  Pa zato što je dovoljno što naše pare TO troši nemilice netransparentno , autistično, nestručno, bahato, uz stalno ponižavane ….
  Sad im treba samo alibi da sa njima zdušno sarađujemo .
  Evo na primjer Palmon Bay- a – postadoše njihovi glasnogovornici – maltene su im oni doveli goste a uz to i postali alibi za haos oko organizacije praznika.
  Svaki dio objave TO je za anale šund objave a j za sociološke studije (posebni odjeljci).
  Ali ispade da neznanje koje pokazuje TO može biti dobro :
  “Došlo je vrijeme da “posmatramo neznanje kao redovnu pojavu, a ne kao devijaciju,” hrabro tvrde sociolozi Matthias Gross i Linsey McGoey. Naši studenti će biti radoznaliji i inteligentiji ako, pored činjenica, budu opremljeni i teorijama o neznanju, kao i teorijama o znanju.”
  Tako je oni i neznanje koje stalno curi iz TO nam je za nauk – platili smo pa učimo onda.

  14
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code