TO Herceg Novi: “Free kick master” vratio 69 hiljada eura, uz kamatu...

TO Herceg Novi: “Free kick master” vratio 69 hiljada eura, uz kamatu i naknadu troškova

25
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_20Preduzeće „Free kick master“ doo juče je na žiro-račun Turističke organizacije Herceg Novi izvršilo povraćaj sredstava koji je organizacija prethodno avansno uplatila, po osnovu ugovora o organizovanju izvođenja slobodnih udaraca „Free Kick Master Legende“, saopšteno je iz Turističke organizacije Herceg Novi.
Osim ugovorenog uplaćenog iznosa od 69.615,00 eura, (kojeg, prema ugovorenoj dinamici plaćanja sačinjava 90% neto iznosa i PDV), „Free Kick Master“ doo uplatilo je i iznos od 1.524,38 eura na ime troškova održavanja press konferencije 4. decembra prošle godine i 5.221,13 eura na ime ugovorene zakonske zatezne kamate.
Obraćajući se TO Hrecg Novi iz „Free kick master“-a doo su izjavili da su iz medija saznali da se za organizaciju manifestacije “Free kick master legende” veže krivična prijava.
– Iznenađeni, istakli su da je osporavanje projekta neopravdano, budući da se suština osporavanja sastoji u tome što je naknada za izvršenje Ugovora o poslovnoj saradnji sa Turističkom organizacijom isplaćena unaprijed, te da su u cilju očuvanja poslovnog rejtinga i ugleda, odlučili da uplate nazad čitav iznos primljene naknade, uvećan za iznos zakonske zatezne kamate i troškove organizovanja konferencije za novinare – navode iz TO Herceg Novi.
Iz „Free kick mastera“ su poručili da vraćanje naknade neće uticati na Ugovor o organizaciji manifestacije, što znači da ovo preduzeće i Turistička organizacija nastavljaju sa aktivnostima, u cilju uspješne realizacije ovog projekta.
Iz TO podsjećaju na veliki značaj ovog projekta internacionalnog karaktera za pomociju grada, imajući u vidu da će izvođenje slobodnih udaraca putem televizija biti prenošeno širom svijeta.

25 Komentari

 1. gospodicna, predsednice TO izvoli oglasi se o ovoj pljacki ,nemoj slucajno da ljetos mi pokuca inspekcija da trazi turiste, nijednog vise necu prijaviti, jer kod nas samo posteni naj…

 2. Stvarno me zanima po kojim je to sad kriterijumima Niksa dobar i posten a zajedno sa Duskok Vavicem sa Poda i drugim varao ovaj narod prije izbora.

 3. Dosta radnika tv boke pocelo je radi u opstinsku pres sluzbu kad je izbor doso na vlast. Neki su politicki altivni u drugim grupacijama pa nisu zadovoljni i onda traze plate… Sudjelovali ste u najvecoj prevari gradjana Novog preko tv boke(samo je izbor mogo da se gleda na tv) i sad placete. Sto niste bolje naplatili vase usluge ko gospodin iz beograda i slovenije….

 4. NN lice/ hvala Niksi i ostalima koji ukazuju dje se trosi novac NAS na nelegalan nacin! Svima takvima treba odat postovanje! I uvjek ce taj covjek i njegova djeca biti uzor mojoj djeci. Jos jednom hvala Niksi i Obradu i svima koji su ukazali na nelegalne radnje u ovom slicaju TO!

 5. A sto se svi vi koji ste pametni lepo ne potpisete nego se krijete iza izmisljenih glupih imena? Sta je izabrano izabrano,a gradjanski savez i Niksa mogu se do sutra ljutiti i praviti sprdnju od svih gradjana Novog i samog grada.. vazan je Novi,sa kojom god opcijom,ali dok se svi prave pametni i najpametniji i dok se sto babica umesa,ispadose kilava deca…

 6. Prpa/Marovic sindrom. Vracanje novca samo predstavlja “de facto” priznanje djela koje je svrseno (makar u pokusaju) prilikom zakljucivanja ugovora i isplate privatnoj firmi koja je 9 mjeseci “radila” sa opstinskim parama (ko zna sta). Kao kada bi neko opljackao banku, obrtao opljackani novac i onda toj istoj banci uplatio novac. Kako ce TO organizacija proknjiziti ovu uplatu? Da li sada na nju mora platiti porez, koji ne bi morala platiti da prvobitne isplate nije bilo… Ovo je samo dokaz da DRK i dalje ima novca, a to moze biti interesantno za biv. radnike TV Boke.

 7. Ha ha ovo je kao da neko opljacka banku i kada ga uhvate vrati pare i puj pike ne vazi. Djelo je djelo
  Ovaj potez moze biti samo olaksavajuca okolnost

 8. ahahah kakvo pranje para,ma treba od sad da padne i moj milo pa onda svi oko njega,privatnici koji legalno rade ne mogu da opstanu,dok drugi peru pare preko zateznih kamata i taksi za prebacivanje sa racuna na racun ;))))) e kuku nam i jes

 9. Stvarno ako sad tuzilastvo ne reaguje da neko daje sebi pravo da nase pare nekome daje pa kad se odkrije kaze mu vrati otkrili su nas. Ovo je stvarno bruka sta nam radi DRK.

Ostavite komentar

*

code