TO Herceg Novi i Hotel ACD priređuju susret s turističkim radnicima, uz...

TO Herceg Novi i Hotel ACD priređuju susret s turističkim radnicima, uz koktel i zabavu

1
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi dodijeliće priznanja i zahvalnice najangažovanijim djelatnicima u oblasti turističke privrede u Herceg Novom na svečanom koktelu u Hotelu ACD u Meljinama, u petak, u 18 h.

Predstavnici TO će tada ujedno predstaviti plan i program rada i marketinške aktivnosti za sljedeću godinu, saopštili su iz TO.

Picerija i restoran

Na ovaj događaj pozvani  su i ovim putem svi predstavnici turističke privrede i novinari. Takođe, domaćin manifestacije, Hotel ACD, od 19 h u restoranu hotela organizuje žurku sa muzikom uživo. Poziv je otvoren za sve građane Herceg Novog, ističu u ACD-u.

Osim toga, iz ovog hotela pozivaju sve zainteresovane, koji  još  nijesu odlučili gdje će dočekati Novu godinu, da im se pridruže 31. decembra, u hotelskom restoranu, gdje će biti upriličen doček. U pripremi je svečana večera i muzika uživo. Početak je zakazan za 21 h, a cijena večere po osobi je 30 eura. Rezervacije se mogu obaviti na telefon 031 200 506.

1 komentar

  1. Napokon je Herceg Novi dobio izvanredan hotelski objekat sa izvarednim sadrzajima i dobrom uslugom. Gradjen po najnovijem standardima, Neku vecer sam bio u prilici da prisustvujem prezentaciji vina vinarije Delic,Odlicno druzenje i prezentacija na najvisem nivou. Ljubazno osoblje prijatan ambijent. Mislim da ce ovaj objekat postati mjesto okupljanja Novljana i gostiju naseg grada. Cestitam vlasniku ovog objekta i sretan rad.

    10
    3

Ostavite komentar

*

code