Početna Turizam TO Herceg Novi i Tivat na sajmu turizma u Riminiju

TO Herceg Novi i Tivat na sajmu turizma u Riminiju

4

Turističku ponudu Herceg Novog i Tivta na najznačajnijem italijanskom Bussines to Bussines sajmu turizma “TTG Incontri 2017”, u Riminiju od 12. do 14. oktobra, predstavljaju TO dva bokeljska grada , zajedno sa NTO i drugim lokalnim Turističkim organizacijama.

– Odlično osmišljenim propagandnim programom pripremljenim za ovaj sajam nastojaćemo da i na ovom emitivnom tržištu ostavimo trag i odskočimo u predstavljanju u odnosu na vrlo jaku konkurenciju – kazali su iz TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

Na sajmu u Riminiju predstavlja se 130 destinacija što je odlična platforma za pregovaranje i saradnju iz oblasti turizma. Prisutno je 70 000 profesionalaca iz oblasti turizma, a događaj prati 700 novinara i medija.

Predstavnici TO Tivat, u toku tri dana trajanja sajma, imaju zakazane sastanke sa zainteresovanim partnerima. Na štandu Turističke organizacije najmanje bokeške opštine može se naći raznovrstan propagandni materijal, koji na najbolji mogući način zainteresovanim posjetiocima može približiti ponudu grada.

– Riječ je o prvoj brošuri “Elite tourism” koja je posebno kreirana za sve ljubitelje elitnog turizma kojih najviše ima u ovom dijelu italijanske regije, zatim cjelokupna hotelska ponuda u vidu brošure hotelskog smještaja, gastro vodiču, filmu o Tivtu, raznim korisnim mapama grada, kao i aktuelnim cijenama smještaja i mnogim drugim informacijama – navode iz TO Tivat.

Posjete turista sa italijanskog tržišta iz godine u godinu bilježe porast, a ono što je jedan od osnovnih faktora prilikom odabira destinacije jeste i saobraćajna povezanost. Tokom ljeta iz Tivta postoji konekcija za Napoli i Bari, a nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines najavljuje da će kao i do sada saobraćati na redovnoj liniji iz Podgorice za Rim i to tri puta sedmično (utorkom, petkom i nedjeljom), dok će se tokom 2018. godine saobraćaj pojačati za još jednu dodatnu rotaciju srijedom, dakle 4 puta sedmično.

Turistička organizacija Tivat je već prvog dana sajma zadovoljna posjetom štanda i interesovanjem turista sa italijanskog tržišta za taj grad. Vjeruju da će nastupski sajam na ovom tržištu donijeti dobre rezultate u 2018. godini.

4 Komentari

  1. Ovo je slikovit primjer kad neko zna i ne zna da radi. Tohn daje uopstenu vijest da su dobro(po njima) osmislili propagndni materijal a mali Tivat konkretno sa brosurom jer znaju kakve goste hoce u svom gradu. Pametnom dosta!

    10
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code