TO Herceg Novi na 50. Sajmu turizma u Novom Sadu

TO Herceg Novi na 50. Sajmu turizma u Novom Sadu

0
Podijeli

Koncept sa kojim na međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu nastupa TO Herceg Novi je ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i  iskustvima.

– U kontaktu sa mnogobrojnim agencijama i predstavnicima digitalnh i pisanih medija predstavljena je ponuda za sljedeću sezonu, sa naglaskom na predsezonu i Praznk mimoze. Predstavljaju se takođe i tematske rute, aktivni, zdravstveni, nautički, gastro, kao i turizam specijalnih interesovanja – navode iz TO.

Picerija i restoran

Na štandu novske TO juče je započela i nagradna igra u kojoj će 4 najsrećnija dobitnika uživati u besplatnom smještaju za dvoje u periodu predsezone, u hotelima ACD, Azzuro, Fanfani i Hotel Novi, a izvlačenje dobitnika obaviće se danas, tokom nastupa Dragoljuba Đuričića i sastava Balkanska lavina. Oni će uz  zvuke bubnjeva  i u interakciji sa publikom, na poseban način pozdraviti prisutne i podijeliti im instrumente, posebno osmišljne za ovaj dogadjaj, “šejkere”, pomoću kojih će i publika učestvovati  u muzičkom spektaklu, te  imati priliku i da degustiraju naše lokalne delicije.

Ponuđen je raznovrstan promo material,  a posjetioci štanda su mahom izrazili veliku zainteresovanost za posjetu Herceg Novom.

Jubilarni 50. Sajam turizma u Novom Sadu, počeo je centralnom temom “Kulturna raznolikost u Dunavskom regionu,  spajanje lokalnog, regionalnog i svega onog što predstavlja turističku dopunu kroz regionalnu saradnju i kulturu”.

Ove godine zemlja partner je Crna Gora, a Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja se na zajedničkom prostoru u okviru turističke ponude Crne Gore, kao destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i prirodnim ljepotama predstavlja svoje adute za raznovrstan i sadržajan odmor.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code