Početna Turizam TO Herceg Novi na međunarodnom sajmu knjiga u Podgorici

TO Herceg Novi na međunarodnom sajmu knjiga u Podgorici

2

Jedina lokalna Tursitička organizacija koja izlaže na 14. međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja je Turistička organizacija Herceg Novi.

– Pored promocije grada TOHN je na svom štandu okupila i izlaže djela novskih autora te će u tom duhu, narednih nekoliko dana ljubitelji pisane riječi imati prilike da se lično upoznaju sa Vitkom Vujnović,  Marinom Stanišić, Ksenijom Matović i Oliverom Doklestić- navode iz TO Herceg Novi.

Gost hercegnovskog štanda tokom protekle večeri bio je dr Vladimir Roganović koji je potpisivao svoje primjerke  “Slikovnog leksikona Herceg Novog i razgovarao sa zainteresovanim posjetiocima.

Učešćem na ovom sajmu TO nastavlja sa pozitivnom praksom, njegovanja i isticanja značaja kulturne baštine Herceg Novog.

Inače, sajam je svečano otvoren defileom mažoret ansambla Herceg Novi, a naše mažoretke su kao i uvijek, svojim nastupom oduševile brojnu publiku.

Organizacioni tim sajma posvećeno radi na kreiranju manifestacije, kao festivala knjiga i pisaca ,te nastoji da pored bogatog izlagačkog, organizuje i zanimljive prateće programe, poput susreta sa književnicima, panela, dječjeg programa, interaktivnih radionica.

Ovu kulturnu manifestacija svake godine pohodi više desetina hiljada posjetilaca.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code