TO Herceg Novi na Sajmu turizma u Novom Sadu: U prvom planu...

TO Herceg Novi na Sajmu turizma u Novom Sadu: U prvom planu vansezonska ponuda i novogodišnji aranžmani

0
Podijeli

Na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, od 5. do 7. oktobra, turističku ponudu Herceg Novog predstaviće lokalna Turistička organizacija zajedno sa  Nacionalnom i lokalnim organizacijama Tivta, Budve, Bara i Podgorice. Oni će imati  200 kvadratnih metara zajedničkog izložbenog prostora, na ulazu u Halu “Master” novosadskog Sajma.

– U okviru zajedničkih nastupa sa NTO, Herceg Novi će dobiti prostor na dva od 16 bilborda, koliko je na području Srbije obezbjeđeno za predstavljanje crnogorskih gradova i njihove ponude za Novogodišnje praznike. Dodatni input predstavljanju Herceg Novog je i nastup poznatog bubnjara, Novljanina, Dragoljuba Đuričića i grupe Balkanska lavina, koji će biti sastavni dio zabavnog programa TO Herceg Novi. On  će i na inicijativu NTO nastupiti na otvaranju jubilarnog Sajma turizma u Novom Sadu na kojem je Crna Gora zemlja-partner – saopštili su iz TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

Predstavljanje grada i turističke privrede TO Herceg Novi baziraće na vansezonskoj ponudi, kao i na unapređenju postojeće mreže povezanosti i formiranje novih veza  sa regionalnim turističkim agencijama.

– Zajednički cilj, koji ističe Nacionalna TO, jeste da se javnost koja gravitira novosadskom sajmu što više zainteresuje za programe Dočeka Nove godine po našim gradovima. U tom kontekstu  TO Herceg Novi je svim hotelijerima na području opštine poslala poziv da kreiraju ponudu, od kojih su neki odmah odgovorili formiranjem određenih paket aranžmana. Poziv važi i dalje za sve izdavaoce smještajnih kapaciteta – navode iz TO.

Kao dio predstavljanja na Sajmu turizma u Novom Sadu TO HN je, u saradnji sa hercegnovskim hotelijerima, obezbijedila i poklon vaučere, koje će podijeliti u raznim nagradnim igrama, te na taj način dodatno animirati sve posjetioce našeg izložbenog štanda.

Istovremeno sa  Sajmom turizma u Novom Sadu održavaju se i sajmovi lova, ribolova, sporta, ekologije i konjarstva, koji će, po riječima organizatora, pod zajedničkim imenom “LORIST” okupiti više od 40.000 ljudi iz zemlje i inostranstva.

Poslije  Novomg Sada TO Herceg Novi će se predstaviti i na značajnim međunarodnim sajmovima u Riminiju (Italija) od 12. do 14. oktobra, u Varšavi (Poljska) od 22. do 24. oktobra i u Londonu (Velika Britanija) od 6. do 8, novembra.

Uz sve redovne aktivnosti, stručna služba TO Herceg Novi radi na obradi podataka prikupljenih u Anketi turista, koja je ove godine rađena na novi, kako kažu, moderniji način, sa drugačije formulisanim pitanjima. Rezultati Ankete će kao i svake godine biti završeni i prezentovani u novembru i na osnovu njih bi trebalo  korigovati i kreirati ponuda za sljedeću sezonu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code