TO Herceg Novi na sajmu u Nišu

TO Herceg Novi na sajmu u Nišu

1
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi osvojila je specijalnu nagradu za najoriginalniji program i promociju aktivnog turizma, na jednodnevnoj konferenciji o avanturizmu, održanoj 29. marta u Nišu, obavještavaju iz lokalne TO.

TO je predstavila ponudu grada, odnosno sadržaje za aktivni odmor i manifestacije, pod nazivom „Dva doživljaja u jednom danu“, u sklopu Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora, koji je u Nišu počeo 29. marta, a okončava se danas.

Picerija i restoran

Sajam je okupio 130 izlagača iz Republike Srpske, Bugarske, Mađarske, Grčke, Srbije i Crne Gore. Promovišu turističke organizacije, agencije, a tu su i turoperatori, hotelijeri, klubovi ekstremnih sportova, kao i predstavnici zdravstvenog i banjskog turizma.

Tema Sajma je aktivan turizam, uz akcenat na gastronomsku i vinsku ponudu.

„Međunarodni sajam turizma u Nišu je postao nezaobilazni dio planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru Međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu i kao takav je ove godine idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata radi jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja“, saopštili su iz TO.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code