Početna Turizam TO Herceg Novi: Nastavak saradnje sa Opštinom Zrenjanin

TO Herceg Novi: Nastavak saradnje sa Opštinom Zrenjanin

0

Predstavnici Opštine i Turističe organizacije Zrenjanina boraviće u Herceg Novom od 15. do 17. marta. U delegaciji će biti internacionalno magično pozorište “Magnus”, koje će upriličiti performans “Magični Zrenjanin” u subotu, 16. marta u 10 časova, na Trgu Nikole Đurkovića.

Kako je saopšteno iz TO Herceg Novi, posjeta gostiju iz Zrenjanina rezultat je nastavka saradnje započete u januaru tokom posjete Karavana mimoze ovom gradu u Vojvodini.

– Plan gostiju je da promovišu turističke potencijale Zrenjanina i Banata, posebno  manifestaciju Dani piva, koja se već više od 30 godina održava u Zrenjaninu u avgustu. TOHN je pozvana da upravo tokom ovogodišnjih “Dana Piva” bude specijalni gost i mnogobrojnim posjetiocima iz zemlje i regiona predstavi turističke potencijale Herceg Novog – navodi se u saopštenju.

Na Trgu magična tačka za sve od 7 do 77 godina

Novljanima će se na Trgu predstaviti internacionalno magično pozorište “Magnus”, kao i mađioničar i iluzionista Hari Magnus, koji atraktivnim nastupom oduševljava sve od 7 do 77.

Magične tačke sa rekvizitima, sitnim životinjama i interakcija sa publikom uz promociju “magičnog Zrenjanina” nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ističu organizatori.

Publici i gostima predstaviće se i dio folklornog ansambla “Pionir” u tradicionalnim banatskim nošnjama, kao i dvije mlade devojke, koje će otpjevati neke od popularnih pjesama iz Srbije i Banata.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code