TO Herceg Novi poziva hotelijere i stanodavce na dogovor oko marketinga i...

TO Herceg Novi poziva hotelijere i stanodavce na dogovor oko marketinga i kreiranja ponude

5
Podijeli

U želji da se pojača jedinstveni identitet, odnosno imidž grada i pozitivnog ambijenta koji podrazumijeva spoj raznovrsnih i uzbudljivih doživljaja, TO Herecg Novi poziva predstavnike turističke privrede Herceg Novog – hotelijere i privatne izdavaoce smještaja, da u srijedu, 23. januara u 19h, dođu u veliku salu Opštine Herceg Novi na sastanak.

Tema je “Prezentacija marketing sistema TOHN, kreiranje ponude grada za sezonu 2019. sa fokusom na manifestacije”.

Picerija i restoran

– Organizovani događaji kao oblik savremenog turizma, u vezi sa kulturom, sportom ili tradicijom, dobijaju sve veći značaj u turističkoj ponudi Herecg Novog. Kako su manifestacje kao integralni dio turizma već postale vodilje za odabir turističke destinacije, namjera nam je da u saradnji i razmjeni iskustava i ideja sa predstavnicima turističke privrede grada unaprijedimo ponudu radi bolje popunjenosti i posjete, kako u sezoni, tako i tokom cijele godine – navode iz TO.

Stoga mole predstavnike turističke privrede Herceg Novog (hotelijere i privatne izdavaoce), da zbog značaja teme prisustvuju i budu aktivni na sastanku. Dolazak treba da potvrde do 21. januara do 15h putem telefona na br. 031/350-820 ili putem e-mail adrese info@hercegnovi.travel

5 Komentari

 1. Pozivaju stanodavce oko marketinga i turisticke ponude…
  Pa jel to posto su nestrucni pokusavaju medju stanodavcima da iskopaju nekog spodobnog da im pomogne?
  Kako mi tonemo, sve ce biti gore i gore dok su nestrucni na funkcijama, opstina nema viziju a drzavni aparat boli zadnjica za Novi!
  Pa ni u turistickoj ponudi Somalije se ne pozivaju izdavaci stanova da kreiraju turist.ponudu!!!

  1
  1
 2. Vide li Jovan Subotić i Savo Marić šta ovaj Pajo i ostali koji su pod okriljem onog nemuštog Miće rade od grada? Da nije tragično ovo bi bilo smešno – da li je moguće da nema nikoga da stane na kraj ovoj lakrdiji i pošalje navijače u boks na trinine, gde im je i mesto i proba barem nešto da spasi u gradu dok još nije potpuno kasno. Novinari prošetajte do TO da vidite kakva je gužva – nemaju gde da sednu a imaju celi sprat kuće za svoje kancelarije

  13
  3

Ostavite komentar

*

code