Početna Društvo TO Herceg Novi: Učite besplatno engleski, ruski i njemački jezik

TO Herceg Novi: Učite besplatno engleski, ruski i njemački jezik

7

Besplatne kurseve stranih jezika, kao dodatnu edukaciju za zaposlene u turističkoj privredi grada, TO Herceg Novi, od 25. marta, organizuje treći put.

Kako je saopšteno iz TO, kursevi će biti održavani dva puta sedmično u 18 časova u učionicama OŠ “Dašo Pavičić“.

Picerija i restoran

Polaznici će biti podijeljeni u grupe za engleski, ruski i njemački jezik – napredni nivo A2 za engleski i ruski i početni nivo A1 za njemački jezik.

Kursevi će trajati dva mjeseca, a predavači su licencirani profesori. Svi zaposleni u turističkoj privredi grada, koji žele da nauče ili unaprijede znanje stranih jezika, mogu da se prijave putem e-mail adrese: info@hercegnovi.travel do 21. marta, kako bi se formirale adekvatne grupe.

Na ovaj način TO Herceg Novi želi da pomogne gradsku turističku privredu, obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja zaposlenih, što će u krajnjem doprinijeti i unaprjeđivanju cjelokupne ponude grada.

7 Komentari

 1. Ma moze svako da se prijavi bre, nema nikakvih ogranicenja. Svi koji se prijave uci ce u razvrstavanje i krece na kurs. Ne lupetajte gluposti, mogu da dodju i zaposleni iz TO, i svi ostali. I ko ne zna i ko zna jezik, je li bolje da ima prilika da nauci ili usavrsi? Nije? Ne valja to?

 2. Zar nije jedan od glavnih kriterijuma kod svakog kandidata za neku od pozicija u turističkim zanimanjina fluentnost u bar dva svjetska jezika, kako se došlo do toga da sad zaposlenima treba kurs nivoa A1?

  11
  6
  • Pa ako imate dozvolu za izdavanje soba/apartmana odnosno uplaćujete boravišnu taksu i Vi ste njihov član, što znači da možete da aplicirate.

   11
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code