TO Tivat predstavila ponudu na sajmu u Lukavcu

TO Tivat predstavila ponudu na sajmu u Lukavcu

881
0
Podijeli

U sklopu promocije turističke ponude Crne Gore za sezonu 2017. na tržištu Bosne i Hercegovine, Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Ulcinja kao i NTO CG predstavila je ponudu na sajmu turizma u Lukavcu “List 2017” koji je održan  od 11. do 13. maja.

Na petnaestom lukavačkom sajmu bilo je prisutno ukupno 130 izlagača iz deset zemalja, a ovogodišnji partner sajma je Turistička organizacija Zlatibor. Tokom tri sajamska dana sajam je posjetilo  između 15 000 i 20 000 posjetilaca. Na zajedničkom štandu Crne Gore posjetioci su se najviše interesovali za cijene privatnog smještaja kao i aranžmane sa sadržajima za porodice sa djecom.

Picerija i restoran

Pored direktora sajma, g-dina Izeta Nuhanovića, štand TO Tivat posjetili su potpredsjednik Opštine Lukavac Edin Delić, predsjednik Privredne komore BH Bruno Bojić, premijer kantona Bego Gutić i ministar turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić u cilju podrške u intenziviranju turizma u Crnoj Gori sa ovog tržišta.

Osim upoznavanja sa bogatim sadržajem ovdašnje turističke ponude, posjetioci lukavačkog sajma su bili u prilici da se upoznaju i sa raznolikom ponudom dešavanja za ljeto 2017.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code