Početna Promo TOHN: Bavili smo se poslovima turističke prirode, a ne legitimisanjem posjetilaca

TOHN: Bavili smo se poslovima turističke prirode, a ne legitimisanjem posjetilaca

0

Na saopštenje DPS-a OO Herceg Novi, pod naslovom “Novi skandal, koaliciona vlast promoviše lice sa potjernice” reagovali su iz Turističke organizacije Herceg Novi:

“Svake godine Lokalne Turističke organizacije organizuju nagradne igre na sajmovima turizma. TOHN je organizovala nagradnu igru za učesnike sajma turizma u Beogradu koji je trajao od 21.do 24.02.2019. god. Napravljeno je 730 fotografija sa oko 1000 učesnika koje su objavljene u albumu na facebook stranici Turističke organizacije Herceg Novi. Svi učesnici su imali instrukcije da podijele fotografiju na svojoj facebook stranici, te su je učinili vidljivom svim svojim prijateljima na pomenutoj društvenoj mreži.

Ovakve marketinške aktivnosti imaju izuzetno pozitivan efekat za promociju grada. Cilj je bio da se u pomenutoj kampanji uključi što više posjetilaca sajma, kako bi  efekat nagradne igre bio što veći. Isključivo smo se bavili poslovima turističke prirode, a legitimisanje posjetilaca je bio zadatak osoblja Beogradskog sajma.”

Promo tekst